Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak!Mennyire izgató egy házas,terhes nő szeretőjének lenni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 18:16
11/21 anonim válasza:
Több házas nővel is dugtam már, terhessel még sosem!
14/21 anonim válasza:
Nagyon. Csodálatos dolog. F 43
15/21 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen az életemben, csodás élmény volt.
16/21 anonim válasza:
Mellé lőttetek ezzel a terhesen nem kell védekezni dologgal. Ugyanúgy elkaphatsz bármit, plusz én voltam a millióból egy (bár el is vetéltem) aki terhesen lett terhes. A doki szavát idézem: a beágyazódás akkor is megtörténhet szimultán ha épp meglévő terhesség van.
17/21 Lacc80 válasza:
Jó lenne. Sokkal intimebb együttlét.
18/21 anonim válasza:
Izgatna a dolog, de mégis mennyi az esély ilyet találni?
19/21 anonim válasza:
Két nőről is tudok, akik terhesen szertetőt "tartottak". Az egyik a gyerekkori plátói szerelmével jött össze a terhesség idejére, a másik egy kollégámmal, akinek a fétise volt a terhes nővel való szex.
20/21 anonim válasza:
Engem izgatott nagyon a terhes nővel való szex!
De lehet hogy csak a sajáttal voltam. Mással azt hiszem sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!