Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nem normális,ha gáznak érzem,ha engem akar kényesztetni a párom?
Figyelt kérdés
Nálunk csak orális sex van egyenlőre és mindig csak én kényesztetem őt, mert tartok attól,ha ő engem kielégít,h akkor én nem fogom tudni őt. (Mert volt már rá példa)
Valamint,mindig meg kell játszanom,h élvezem. Baj ha meg mondom neki,h a sokadik próbálkozásból csak 2x élveztem igazán?😅 nagyon megbántanám vele?
2021. nov. 12. 17:18
11/14 A kérdező kommentje:
Azért orálozunk,mert az aktusnál egyikünk sem érez semmit.
Az h most ő nem élvezi,ha kinyal azzal ennyit tudtam csinálni,h nem mondom neki,h ezt akarom. De én sem szeretem szopni a büdös fszát,ha előtte nem izgatom kellőképpen fel több mint 20 percig.
2021. nov. 13. 09:15
12/14 anonim válasza:
Akkor minek vagy vele?
Mondd hogy te se szeretsz szopni aztán hagyjátok a fenébe. Vagy ott a 69
13/14 A kérdező kommentje:
Miért a sex a legfontosabb egy kapcsolatban? 😅
2021. nov. 13. 18:45
14/14 anonim válasza:
Mert arra épül. Anélkül max barátok vagytok. Anélkül nem együtt éltek, hanem egymás mellett. Stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!