Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgat ha idegenek pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgat ha idegenek pasik leirjak mit tennenek velem , minek nevezik ezt ?

Figyelt kérdés
26 vagyok az utobbi fel evben tobb tarskereson is fentvoltam mert szingli vagyok es tobb ilyen uzenetet kaptam itt is ,es elegge beindit…

2021. nov. 12. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

8-9

Igen van bennem cuckold hajlam, bár ami engem izgat az inkább a hotwife kategória. Nagyon ozgi számomra a gondolat, hogy valaki más is izgul a nejemre. Tetszene, ha mással látnám szexelni, de én is beszállnék, nem csak erényövben nézni akarnám.

És a képcsere is tetszik más férjel.

2021. nov. 12. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Szubmisszivitásnak, önbizalomhiánynak, bizonytalanságnak, enyhe fokú komplexusnak a valódi tettekre történő átültetésre. Ettől még 200 ilyen profilból egy nő a többi 199 troll, vagy egy magát nőnek kiadó meleg pasi.
2021. nov. 12. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:

11: akkor hasonlóak vagyunk. Ha benne vagy, tőlem mehet a feleség-képcsere, persze arc nélkül

9-es voltam

2021. nov. 12. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Mutasd magad, szivesen leirom mit tennek veled. ;)
2021. nov. 12. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:

11es,nekem is bejön ez a képcsere,ha àtküldöd a képet ráélvezek,lefényképezem és vissza is küldöm,persze az én párom fotójával együtt ha neked is tetszik az ötlet!

Aztán megbeszélhetünk eg hármast vagy négyest is ha bejövünk egymásnak!

2021. nov. 13. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!