Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik 19-20+ centis pénisz után, átlagos 13-17 centis péniszt kapott, milyen volt?
Mennyivel volt másabb a kisebb farok a nagy farokhoz képest?
A korotokat is írjátok oda.
Őszintén bevallom, hogy más volt, mert máshoz voltam hozzászokva (rövid idő telt el a kettő közt). Az első 1-2 alkalommal alig éreztem, de sosem döntök méret alapján azonnal, tudtam hogy 1-2 szex nem mérvadó még és igazam is lett, utána egyre jobb kezdett lenni a szex, hozzászűkültem. Aztán később már fájdalmat is tudott okozni, mikor tövig volt bennem. Majd a szakítás után felkerestem a korábbi szexpartnerem, de egyszerűen nem tudtunk szexelni, annyira fájt a mérete. Párszor próbáltuk, de inkább hagytam a dolgot, mert annyira nem esett jól, hogy nem is volt kedvem 'kibírni' x ideig míg visszaszokok az ő méretéhez. Fura az emberi test, jól ki van ez találva. Elég rugalmasak vagyunk mi nők, szóval nem gond a kisebb méret. A 13 is még teljesen jó, 12 alatt lehet mást mondtam volna. 17 nekem már nagy is, 20 meg kb lehetetlen küldetés lenne:D
25N
Pasi vagyok, de swingerben láttam hasonlót. Az egyik beszálló figurának lófütty méretű volt a nő párjának meg teljesen átlagos. Miután úgy ítélték meg elég a mókából, akkor a lófütty méretű pasit is kihajtották a szobából a pasija meg ott maradt a csajjal kettesben és lenyomtak még egy menetet. Nekem kívülről úgy tűnt nagyon is élvezte a pasijával a nő 😂
Miután lejöttek a dohányzóban a lószerszámos figura megpróbált rámozdulni a nőre amíg a párja a bárban vagy nem'tom hol kalamolt. Tukmálta magát, hogy lenne-e kedve vele klubon kívül is találkozni. Odanyomta a számát egy papírfecnire felírva a nő eltette... amíg a párja vissza nem érkezett, s miután kiment a lószerszámos a nő csuklómozdulattal lökte ki a fickó telszámát a kukába 😂
#3: Értem, mivel leírtam, hogy legalább 2 férfival voltam, már retkes ribnc vagyok nem?:D szerintem a te katolikus agymenéseddel nem ebben a kategóriában lenne a helyed. Ebből az 5 sorodból is egyértelmű, hogy messze intelligensebb vagyok nálad, ami rád nézve igencsak kellemetlen. Arról nem beszélve, hogy másnak is feltűnt, hogy 10 éves agyi szinten rekedtél. Gondolom te is a tipikus frusztrált sikertelen gyk-s pasi vagy aki gyűlöli a nőket, mert rá se néznek, nem hogy megdughasson egyet is. Ez pedig már olyan mértéket ölt bennetek, hogy 2 értelmes mondatot se tudtok kinyögni gyűlölködés nélkül. Nem tudom melyikünknek lehet szarabb élete:)
Igen sajnos elég kevesen tapasztalhatják meg a 19cmes farkamat
21F
9.
Az a baj, hogy te is csak ott láttál pi nát, biológiakönyvekben:D
Az előző pasiknak akikkel voltam mindnek átlagos vagy nagyobb mérete volt. A mostani páromnak talán 13cm. Nemtudom pontosan de kicsinek mondja ő is.
Sajnos szex közben semmit nem érzek belőle vagy csak nagyon ritkán ha még annyira nem vagyok felizgulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!