Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szexelnétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szexelnétek egy olyan sráccal, akiről több helyről is hallanátok, hogy nagyon jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy kinézetre soha nem jönnétek össze vele, de emiatt az infó miatt kavarnátok vele?

2021. nov. 11. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy mások szerint jó volt a szex vele, nem azt jelenti, hogy nekem is megfelelő. Lehet, hogy totál mást szeretünk az ágyban, vagy aki állítja, annak nincs sok tapasztalata, stb. Én magam bizonyosodok meg a dolgról, HA adott a vonzalom. De csak azért, mert azt hallottam, még nem fog érdekelni. Ha pedig nem jó, hát nem maradok vele. Nem fogok megalkudni, meg a saját igényeim feladni.
2021. nov. 12. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!