Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászutasbetegség - hallottatok már erről? Hogyan lehet
védekezni ellene?
Figyelt kérdés
Az érdekel, hogy gyakorlatban hogyan lehet kivédeni/megelőzni ilyen jellegű állapotot, amikor gyakori(akár napi többszöri) a szexuális együttlét. Pl húgyúti fertőzés stb.
10# írta itt bárki is, hogy ne szexeljünk? Minden ember másmilyen, van aki érzékenyebb az ilyesmire más kevésbé. De szerintem olvasd el a cikket, lehet ha megteszed nem kommentelsz ilyet. A nők majdnem felénél előfordul ez a jelenség. Jobban oda kell figyelni a higiéniára ennyi az egész.
2021. nov. 11. 19:59
12/18 anonim válasza:
#11: Nekem még sose volt ilyen és egyik barátnőmtől se hallottam hadonlót. Emiatt nem is értem. Még a férfiakat talán, hisz nekik a húgycsövön jön ki a sperma is, de nők.. nem kétlem hogy létezik, de elég furcsa ez a muszáj pisilni utána dolog..
2021. nov. 11. 20:10
13/18 anonim válasza:
Én szoktam szex után egyből pisilni.
Csak kevés nő tolerálja hogy olyan lesz ő, az ágynemű, az ágy, néha a szőnyeg, és az éjjeliszekrény is.
2021. nov. 11. 20:13
14/18 anonim válasza:
12# nem muszáj, de valamit tenned kell ha nem akarsz húgyúti fertőzést. Nem lehet állandóan gyógyszerrel kezelni. Nagyon kellemetlen ez az állapot, de ez a módszer tényleg segít. A férfiaknak sokkal hosszabb a húgycsöve ezért náluk kevésbe alakul ki ilyen. Szerintem ez nem pletyis téma a csajoknál. Én se beszéltem erről a barátnőimmel, mégis velem is megtörtént. Én pl. Nem vagyok hajlamos a felfázásra, más nő meg attól felfázik, hogy leül egy hidegebb padra. Mások vagyunk, oda kell figyelni a testünk jelzéseire. Ennyi az egész. Mondjuk én tudom magamnál az okot... Én túlságosan nedvesedek és ez sajnos segíti az ilyen betegség kialakulását. De nem tudom másnál mi a helyzet.
2021. nov. 11. 20:31
15/18 anonim válasza:
#14: Jó, mindenkinek más a baráti társasága, de mi nyíltan beszélünk mindenről.
Én is extra nedvesedős típus vagyok, szóval nem hiszem, hogy önmagában ez oka lehetne.
2021. nov. 11. 20:50
16/18 anonim válasza:
15# ez nem baráti társaságtól függ, személyiségtől. Én nem szoktam velük a szexuális életemről beszélni, főleg nem a problémákról. Szerintem ez 2 emberre tartozik. De valaki szereti nagyközönség előtt kitárgyalni az intim életét, én ezt is megértem. Nem azt mondtam, hogy mindenki, aki ilyen típus annál fennáll ez a betegség... Csak elősegíti a túl nedves környezet. Örülj neki, ha neked a túlzott nedvesség ellenére sincs ilyen gondod. :) Szerencsés vagy.
2021. nov. 11. 21:01
17/18 anonim válasza:
Tényleg a legjobb módszer, ha elmész pisilni. Én is sajnos már belefutottam ebbe, azóta figyelek, s ez az apróság sokat segít. A gyors altesti zuhany is nagyon hasznos ilyenkor. Ott tényleg sok baci található szex után, akár a nyálból, de még a végbélben élő e.coli is okozhat bajt, anál nélkül is. Sajnos tényleg nagyon közel van egymáshoz a 3 nyílás, ezért annak, aki hajlamos rá, oda kell figyelnie.
2021. nov. 11. 21:13
18/18 anonim válasza:
12-es, nekem meg még nem volt HIV fertőzésem, sőt, a baráti társaságomban sem volt senki se HIV pozitív, se szifiliszes. Akkor a te logikád szerint nincs is értelme a védekezésnek, hiszen ilyen alapon úgysem kaphatom el egyiket sem...
Az, hogy neked még nem volt ilyen, azzal magyarázható, hogy valószínűleg nagyon rendben van a hüvelyflórád. De elég egy drasztikusabb antibiotikum kezelés, mondjuk egy tüdőgyulladás miatt, és nem kizárt, hogy onnantól folyamatosan ezzel fogsz küzdeni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!