Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold vagy párcserés élményeitek vannak?
Nekem volt a parommal
Bar nem tudom cuckoldnak szamit-e, mert nalunk az a helyet, hogy en szub vagyok (no vagyok), a parom dominans, es volt mar olyan, hogy a szemem lattara kezdett kavarni masik lannyal, es meg is dugta, en pedig csak nezhettem, es kozben alazott, hogy masik lany elvez a farkatol, en pedig nem kapok belole, ez nagyon felizgatott.
(Termeszetesen elotte mindent megbeszeltunk, es kozos megegyezes alapjan tortentek a dolgok) Utana mikor hazaertunk engem is megdugott, mert jo kislany voltam.
Parcseres elmenyunk is volt, egy idosebb parral, azt is nagyon elveztem, de az is ilyen D/S jatekkent indult egyebkent, a parom kezdte a novel, mi pedig a no pasijaval csak neztuk oket, kozben persze mar jol felizgultunk, aztan egy ido utan engedelyt kaptam hogy hozzam erhet, megcsokolhat, petting, stb, aztan vegul igy parcseres dugas lett belole.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!