Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex egy kifejező eszköz is?
Már régóta megy a vita arról, hogy miért nincs szex sok kapcsolatban, házasságban. Ha ez egy kifejezés a másik felé, az nem megalázó az aktív fél számára? Mármint hogy nem kell mint férfi vagy nő. Sok fiatal is ezen rágódik hogy mindig csak ő kezdeményez és ez bizony már kényelmetlen. Nem gondolkodnak el azon hogy ők is emberek, és jobbra vágynának attól, hogy az ilyen futottak még kategóriába kerüljenek?
Miért vannak benne? Miért pedáloznak? Miben reménykednek?
Én nem mondanám kifejezőeszköznek. Az inkább az ölelés,érintés, puszi, amiket úgy elszórva a nap folyamán adunk a másiknak.
Természetesen akit szeretünk, azzal jobban vágyunk a szexre, de én azt mondom, az testi vágy. Testi vágy olyannal, akihez vonzódunk.
Mert itt mindenki olyan nagy szex akrobata, hogy a világon nincs több. Az összes itt található a GYK-n. Innen ne vonatkoztass el!
Egy kapcsolat esetén nincs olyan, hogy csak én akarom vagy csak ő. Egyidő után a kettő ember összesimul, igazodik egymáshoz, egymás igényeihez. Már nem kell mondani, mert a másik érzi, tudja mit szeretnél.
Itt a GYK-n legtöbb kapcsolat a 10 évét nem éri meg, de osztják az észt. Ha a 10 évet vesszük, akkor már az első harmadában az igények igazodnak a másikhoz. Amin a Kérdező gondolkodik, az a pár hetes, hónapos kapcsolatok, amik jönnek-mennek, itt még nincs kialakult kapcsolat.
Ebben a formában ez nem igaz, ahol nincs szex, ott gond van. Az idő mullásával egyre ritkább a szex és lesz az a kor, mikor nem is lesz már, de ettől a kettő ember még nagyon fogja egymást szeretni.
Aki csaka szexre asszocionál, az rosszul teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!