Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok, ti hármasban vagy többesben lány kedvéért tennétek enyhe meleg dolgokat szex közben?
Azt ugye tudod, hogy legalább 3 vagy 4 ember írogatja ugyanazt, és nem egy? Ha már másra nem tudsz reflektálni, csak a stílusra, mert tartalmi érved nincs, legalább kiszúrhatnád hogy mennyire másképp írja több ember (tartalmilag ugyanazt).
Rajtam kívül még legalább 3 ember írt hasonlót.
Amint nem mondasz valami arcpirító butaságot, vagy győzködsz heterókat arról hogy dörgöljék össze a farkukat, én befejezem.
Én is külön ember vagyok, 36-40-es választ írtam és szerintem semmi gyülöködőt nem írtam le. Szerintem inkább mi engedjük el valóban hetero palik az agresszív yaoi fétises kérdezőt.
Aki hetero, az undort érez más férfi péniszétől. Aki pedig simán tud élvezkedni homokozás (fiúval smárolás, pénisz fogdosás) közben az nem teljesen hetero, ennyi. Nem tudom ezzel mi a gond igazából. Semmi gond azzal aki meleg vagy biszex.
De miért kell elitélni mert én nem akarnék ilyet? Ezt nem értem. Miért leszek homofób mert nem smárolnék fiuval? Ezt válaszolja meg a kérdező.
"kisebbségbe kerültem a véleményemmel, ez igazából biztos egy ember"
gondolta a ragyogó, egészséges elme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!