Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt csaltak már meg, emg sok fiúval volt már akkor mennyiben változik a szexben a viselkedése?
Nem lehet tudni, mindneki más típus.
Pl én nagyon érzelmes maradtam, sőt még érzelmesebb lettem, mint régen. Viszont ezzel egyidejűleg magamba is zárkóztam, már szexre se akarok senkit. Szeretnék majd megismerni egy férfit, aki jó hozzám és akiben megbízhatok, neki mindent és bármit megadnék. Viszont tudom, hogy hatalmas szerencse kéne ahhoz, hogy egy ilyen embert megismerjek, de inkább várok rá, addig pedig jobb egyedül nekem. Így legalább nem bánt senki. Régen úgy reagáltam a szerelmi csalódásra, megcsalásra, hogy lefeküdtem férfiakkal, nem akartam egyedül lenni, jó volt hogy pozitív visszajrlzést kaptam másoktól, de ez csak egyfajta menekülés volt. Ma már belátom, hogy ennek semmi értelme és nem is okoz nekem már semmiféle élvezetet az ilyesmi. Inkább nem szexelek hónapokig vagy 1-2 évig vagy ki tudja meddig, de már nem akarom, hogy bárki kivegyen belőlem. Túl jó lelkű vagyok, emiatt sokan éreznek késztetést arra, hogy ezzel visszaéljenek, így úgy döntöttem inkább megtartom ezt a szeretetet, gondoskodást, odaadást magamnak. Majd ha jön egy arra érdemes férfi, akkor felé meg nyitni fogok.
Gondolom nem ilyen forgatókönyvre számítottál, hanem valsmi olyanra, hogy egy szívtelen kőszikla lesz a csaj, aki csak szexre használja a pasikat és hasznot húz belőlük ott ahol tud. Ez nem én vagyok, viszont van egy ismerősöm, aki pont ilyen lett. A legnormálisabb lány volt akit ismertem, nagyon csúnyán átverte a barátja, hónapokig csalta. A lány azóta iszik, drogozik, dohányzik, bulizik és sugarbaby- ként él. Van egy fix párkapcsolata egy pasival, skit behülyített. Azt hiszi a pasi, hogy hűséges, de a lánynak van még 2-3 gazdag szeretője, akikkel néha találkozik pénzért vagy egyéb dolgokért. Szomorú volt látni sok év után, hogy egy teljesen más személlyel találkoztam most, mint amilyennek megismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!