Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a popsi emelős harisnyanadrágról?
Én a Calzedonia-ban vettem valami pushup harisnyát, de cska mert olyanból volt a méretemben az a minta, amit akartam. Hát nem bántam meg:D nyilván nemagyobb nem lesz a fenekem tőle, de picit szorít itt ott, pont jó helyen, emistt szebb körvonala lesz a popsinak. Meg igazából számomra a legnagyobb pozitívum, hogy mivel meg van erősítve az a felső része, sose tudtam elszakítani, míg a vékonyabb fajtákat mikor ráncigáltam fel, sajnos gyakrabban beszakítottam a körmömmel. Ezt a fajtát szinte lehetetlen, mert erős, sűrű szövésűre csinálják, hogy ugye formálni tudja az alakot.
Csodát nem kell várni tőle, de egyértelműen szebb a popsi benne. Ennek akkor van értelme, ha ugye valami szűkebb szoknyát vesz fel az ember, mert a buggyos cuccok alatt nem sok látszik
Hmm igen a kettesnek igaza van, viszont a megoldás: menj be a Calzedoniába, vegyél neki onnan valamilyen mintásat. Ez egyébként is divat mostanában és a nők szeretik is. Pl szerintem (saját ízlés) elég nőies és szexi ez a két fajta:
Nem tudom mennyire hord fekete harisnyát, de szerintem ha hord, azzal jobban jársz mint a testszínűvel.
Ha megnézed a linkeket, ezek olyan darabok, amik jópofa mintásak, nem az egyetlen más dolog bennük a pushup, szóval nem olyan bunkó dolog ilyet ajándékba venni. Mondhatod hogy tetszett a mintája aztán kész;) :P
Btw ha veszel hozzá még egy combfixet is, már tuti nem azt fogja gondolni, hogy csak a popsija miatt vetted neki.
Én biztosan örülnék, ilyen esetben nem gondolnék rosszra. Ha olyat kapok amit elsőre linkeltél, na ott lehet elgondolkodnék hogy most akkor mi van. Ügyesen kell tálalni a dolgokat;)
7#
Most mi van?
A pasijának venné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!