Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Skacok, első szex élmény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skacok, első szex élmény beszámolót írtok ?

Figyelt kérdés
Érdekel kinek milyen volt az első. (részletesen, őszintén.)
2021. nov. 8. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Miért érdekel ez részletesen? Erre akarod kiverni? Szerintem van elég sztori fent a neten..
2021. nov. 8. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Szörnyű volt. Igazi tortúra. 31f
2021. nov. 8. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem erre akarom verni. Csupán érdekel ki hogy élte meg.
2021. nov. 8. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
+ November is van.
2021. nov. 8. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon fura
2021. nov. 8. 19:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Az is vagyok. :D
2021. nov. 8. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Előre le volt szervezve. Összebujtunk, szerelmeskedünk az ágyban, majd lassan minden ruha le. Csókolgattam a testét, simogattam a punciját, stb. Közben remegtem, izgultam nagyon. A csajnak volt pasija előttem, tapasztalt volt, de nem érződött egyáltalán, bénáztunk mindketten. A farkam meg se moccant, kellett neki mondjam pl, hogy fogja már meg.. Próbálta kézzel, de nem állt rá egyáltalán a keze, talán fura volt neki, hogy lankadt.. Szóval magamnak kellett verjem, amíg kemény lett. Aztán betettem neki, gumi nélkül, mert igy dumáltuk meg. Fura volt nagyon, elég szűk volt a csaj, de valahogy mégis azt éreztem, hogy jobb a kezemmel. De köben ingerelt nagyon, pár lökés után éreztem, hogy jön a sperma. Vissza tudtam még tartani, lassan csináltam, aztán 3 perc után éreztem, hogy ennyi, és ráelveztem a hasára. Így bénázásnak tűnt az egész, de akkor 18 évesen menyország volt.
2021. nov. 9. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
mi egy ideje együtt voltunk és a piros napok miatt elmaradt a "tervezett", de egy házibuliban kicsit sokat ittunk, kaptunk egy üres szobát, ahol aludhattunk, nem akartunk semmit, de elkezdtünk nyúlkálni és hát... Ő már tapasztalt volt én nagyon bénának éreztem magam (és részegnek), fogalmam sincs hogy mint és mennyit csináltuk, de átestünk rajta és a hangulat jó volt. Másnap már egészen más volt, azt hiszem vagy háromszor estünk egymásnak mindenféle eldugott helyen a házban, arra már emlékszem :)
2021. nov. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!