Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha hozta már úgy a szükség, hogy közterületen kellett pisilnitek, hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Közterület utca. Sötét éjszaka buliból haza sokat ittatok. Bokor sehol például.2021. nov. 8. 15:53
3/7 anonim válasza:
A volt barátnőm járt így, egy talpon álló kocsma kukatároló része mögé bújt be pisilni, az alpári alkeszek meg nézték közbe. Bár nem bántam, jó rövid miniszoknya volt rajta, jó nagy telt kerek popsival rendelkezett, felrehuzta a vékony cernatangajat és pisilt.
4/7 anonim válasza:
Bulizni nem járok szóval akkor nem.Nappal volt már példa rá..kerestem egy nyilvános mosdót.
5/7 anonim válasza:
Pont úgy ahogy a pasik is - félrevonulva olyan helyre ahol remélhetően kevesen látják (park, kukák mögött stb.). Bár egyszerűbb megoldás bemenni egy kocsmába, benzinkútra.
6/7 anonim válasza:
Felrevonultam egy nagy kuka moge es igy oldottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!