Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl nagy a makkom a farkam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a makkom a farkam hoz képest.Ezért amikor a barátnőm felszopja a fitymát rajta,nagyon fáj mert a fogaival hozzá ér.Csajok hogy lehetne máshogy szopni a barátnőmnek,hogy az nekem ne fájjon szopáskor?

Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 14:16
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
#30 Pontosan így csinálja,ahogy leírtad.Vadul szop nagyon,S a szájával erőbôl tolja a fitymát hátra..Huuu de rossz olyankor
2021. nov. 8. 17:39
 32/35 anonim ***** válasza:
89%

Tudom hogy sokkal szexibb ha a másik kitalálja mi a jó neked, meg sokan nem szeretik a kritikát, de pont ilyenkor kéne jelezni hogy ez a mozdulat neked fáj és inkább próbálja máshogy.

Ha meg erre az a válasz hogy "de én így szeretem" hát...lehet én inkább azt mondanám hogy akkor hagyjuk.

Az orálnak főleg az a lényege hogy a másiknak örömet okozzunk, nem is értem mit gondol.

Mondd neki hogy próbálja úgy hogy a kezével húzza le a fitymát és a száj szorítás helyett inkább csak bő nyállal nyalogassa miközben mozgatja a fejét

2021. nov. 8. 18:22
 33/35 A kérdező kommentje:
#32 Erre azt felelte,hogy nehogy már te taníts engem szopni
2021. nov. 8. 19:32
 34/35 anonim ***** válasza:
91%

Miért mit gondol kinek kéne megtanítania? Jesszus. Nem ő érzi mi a jó neked. Nehogy már ő döntse el mi az ami fáj meg mi az amit élvezel.

Ennyi erővel szívd erőből a csiklóját majd amikor sikítva leállít kérd ki magadnak hogy de te így szereted stb.

Ehhez már egy komolyabb beszélgetés kéne hogy tudja mire való egyaltalán az orál

2021. nov. 8. 19:55
 35/35 A kérdező kommentje:
#34 Hát igen.De Ő amúgy is ilyen alapjáraton indig mindent jobban tud.Már megszoktam .
2021. nov. 8. 20:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!