Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már részed igazán jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részed igazán jó előjátékban?

Figyelt kérdés

Mitől volt annyira jó?

Vagy a jó előjáték mikor könyörögni kell h tegye..

2021. nov. 8. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A jó előjátékért nem kell könyörögni az a jó amikor magától csinálja mert szereti és bele is éli magát
2021. nov. 8. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Soha nem volt.
2021. nov. 8. 08:18
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
2 és sajnállak. Nálam míg nem ment el a partner vagy 2x addig be se teszem. Nem tudom felfogni milyen pasiaid lehettek.😢
2021. nov. 8. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan exem, akivel szinte mindig elélveztem már az előjátéknál...

Azóta sem volt senkivel olyan jó a szex.

2021. nov. 8. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Többször olvastam itt, hogy lányok elsírják magukat szex közben annyira jó. Sosem értettem. Mert jó, jó, de elsírni magunkat...Aztán nemrég férjem annyira jó orált adott, hogy én is a sírás határán voltam.

2021. nov. 8. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:

5. Irígy vagyok most. Szerencséd vagy vele.

2.voltam

2021. nov. 8. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Képtelen vagyok (férfiként) megérteni, hogy lehet előjáték nélkül szexelni. Soha nem is értem az olyan jeleneteket (pl filmekben) h elkezdenek csókolózni, aztán már benn is van és nyomja. A francnak kell az ilyen, így a szex lealacsonyodik a pisilés vagy vakarózás szintjére. Valósággal fáj, amikor látok egy jelenetet, hogy a pasi lehúzza a lány bugyiját, és még bele se nyalint, már tolja is. Érdekes módon sok lány is ezt igényli. Nekem ez nem megy így, így ez nekem nem jó. Pont a lényeg veszik el. A lényeg pedig - szerintem - a vágy fokozása, a felizgulás mértékének növelése, elnyújtása. Számomra ez nem egy kellemetlen inger amitől mielőbb szabadulni kellene. Sokak pedig mégis így kezelik...
2021. nov. 8. 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Egy pár randi után ott aludtam a férfinál, és nagyon nagyon jó volt vele, életemben ilyen jó orált még nem kaptam. :D Szerencsére olyan partnerem még nem volt, hogy valaki ki akarta hagyni az előjátékot, de nagyon kevés olyan férfival voltam még aki jól csinálta volna.
2021. nov. 8. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Az biztos, hogy sokkal nagyobb élvezetet ad (minden értelemben) egy hosszas előjátékkal bevezetett szex, mikor már szinte túl van nyújtva a másik izgatása.

De a mindenféle előjáték nélküli hirtelen, spontán szexnek is megvan a külön izgalma. Mikor se egy csók, se egy érintés, csak egyből maga az aktus.

Na persze itt nem az olyanokra gondolok mint amikről itt olvasni, hogy az egyik fél bénasága miatt nincs előjáték. Hanem mert épp így kívánják a felek akkor abban a pillanatban.

2021. nov. 8. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam hol van, hol nincs. Néha már alapból annyira rá vagyok izgulva a páromra, hogy csak arra vágyok, hogy tegye be, már nedves vagyok alapból. De néha azért jól esik egy hosszabb előjáték. Nyalás+ujjazás élvezésig, sok csók, puszi, masszírozás stb. Egymásra vagyunk hangolódva, szavak nélkül is tudjuk, hogy mire vágyik a másik. Sok béna, 0 érzékkel nyaló, önző "férfi" után ez maga a mennyország.
2021. nov. 8. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!