Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Fogalmazzátok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Fogalmazzátok meg pontosan, mi éreztek magömléskor?

Figyelt kérdés
kort is írhattok

2021. nov. 5. 16:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hmm ez engem is érdekelne. Főleg az, hogy kb mennyi ideig tart ez az érzés nektek. Az első azt írta fél másodperc?? Ez komoly?

Amíg jön ki a sperma, addig folyamatosan végig érzitek ezt az érzést, vagy csak az elején és utána már csak jön a sperma de nincs különösebb élvezet? Mert ugye a sperma azért több másodpercig távozik, többször kilövellve.

2021. nov. 5. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

11#

10 es vagyok

Nem olyan rövid mint ahogy írta az 1 kb vagy 10-15 mp ig tart nekem míg távozik a sperma de utána is érzem a lüktető érzést kb 40 mp ig de az az idő maga a gyönyör és végig érzem az érzést ,hogy lüktet de akkor a legjobb amikor pont jön a sperma

2021. nov. 5. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:
#12: értem. Hallottam már hogy a férfiaknak sokkal rövidebb ideig tart, de ezek szerint mégsem. Nekem is több másodperc az orgazmus, nem csak egy pillanat
2021. nov. 5. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:

13#

Lehet attól is függ kinek mennyi sperma jön nekem azért ilyen mert alapjáraton sok jön mindig de lehet akinek kevés jön az nem érzi olyan sokáig

2021. nov. 5. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
29%
Az hogy nagy baj van.Az egerek kirágták a magtárban a zsákot,ès magömlès van.Tèlen nem lesz mit szotyizni a gyerekeimnek😄😃😀
2021. nov. 5. 18:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy olyan enyhe, zsibbadáshoz hasonló élmény, érzem a farkamban, hogy mindjárt robban, és akkor végre mikor kijön, aaa, az nagyon megkönnyebbítő érzés.
2021. nov. 6. 16:17
 17/17 Oldfire ***** válasza:
100%
Először az agyadban vágysz valakire. Éhezed. Úgy érzed, ha nem kapod meg beleörülsz. Az érzés lemegy a farkadba. Előnti a vér. Megkeményedik. Már már úgy érzed felrobban. Nem tudsz másra gondolni, csak arra, hogy valakibe bele tedd. Valakit a magadévá regyél. Ha nincs senkid. Segitesz magadon, mert másra nem tudsz gondolni. Csak a kielégülésre koncentrálsz.rettenetes kínokat érzel, ha bent marad. Le áll az agyad, hiszen az összes véred a farkadban van.Majd elkezdesz remegni. Lüktet az egész tested. Már nem tudod kontrollálni. Nincs vissza út. Majd hatalmas erővel kispiccelsz. Ha, hanyatt felszel, akkár 30 centire is fel lővöd. Ezután mérhetetlen fáradtság lesz úrrá rajtad. Ürességet érzel és megkönnyebülést.legszívesebben akár aludnál is. Újra müködik az agyad. Talán még jobban mint a dolog előtt. Boldog vagy. Nagyon boldog. Kor.
2021. nov. 6. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!