Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szimpatikus egy fiú akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpatikus egy fiú akkor az tud zavaró lenni hogy tapasztalatlan és nincs sok bátorsága kezdeményezni?

Figyelt kérdés

23 vagyok és még szűz de már nagyon szeretnék barátnőt.

Ha esetleg összejönnék egy lánnyal akkor az zavaró hogy mindenben kezdő vagyok? Nem tudom milyen programokat csináljak, miről beszélgessenek vele stb.

2021. nov. 5. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ezen a szinten amin vagy, elég nehéz lesz. Nem kéne tán változtatni?
2021. nov. 5. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Igen
2021. nov. 5. 07:33
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

ha szimpatikus vagy, akkor nem zavarná ezek a dolgok

viszont ezek a dolgok miatt, mint bátorság hiánya, nem leszel soha szimpatikus

járjál társaságba, haverkodj, ismerkedj mindenféle emberrel. Azaz, tanulj meg kommunikálni, szocializálódj

2021. nov. 5. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy a #3-as írja, ha egy csaj szeret, vonzódik hozzád akkor nem fogja érdekelni a tapasztalatlanságod, majd belejössz, összecsiszolódtok. Addig viszont el is kellene jutni... ha nincs vér a pucádban kezdeményezni akkor nem lesz csajod. Nem fognak a nők lerohanni, neked kell meghódítani őket.
2021. nov. 5. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!