Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan lányok akiknek az kell hogy kihasználja és csalódjon a fiúkban ahhoz hogy normális kapcsolatban tudjon lenni később?
Engem fiatalon kihasználtak, szórakoztak az érzéseimmel, azóta képtelen vagyok szexkapcsolaton kívül mást a látókörömbe helyezni.
Nem bízom a pasikban, és nem vagyok hajlandó többé megteremteni azt a lehetőséget, hogy darabokra törjék a lelkemet.
Édes istenem hogy ezt mindennap megkell kérdezni minimum 5x...
Szánalmas vagy már nagyon
Ugyanott tartok, mint az #1
Mellesleg elárulom, hogy nem szándékosan csináljuk ezt, nem direkt keressük a pöcsöket, akik megbántanak. Ezeknek nagyon komplex pszichológiai oka van, amivel látom nem vagy tisztában. Klusé, de a gyerekkor, nevelés, szülőkkel kapcsolat van rá hatással döntően. Egy olyan nő, aki bántalmazó családból jön, akinek nem biztonságos kötődési mintázata van, az sajnos tudat alatt fut bele ilyen emberekbe, holott valójában rendes párra vágyik. A legtöbben jó lelkűek, nagyon szeretetteljesek, de egyszerűen rossz férfiakat választanak teljesen tudattalanul.
Szóval mielőtt hülyeségeket gondolnák, inkább olvass egy kis pszichológiát.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!