Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora probléma, ha sok idő, amíg elmegyek?
Figyelt kérdés
Hölgyektől kérdezem, hogy zavaró-e, ha igényem az 1 óra heves együttlétet.2021. nov. 3. 21:36
1/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszene. Hamar el tudok élvezni és többször is, de szeretem sokáig csinálni.
2/11 anonim válasza:
Imádom😍volt ilyen partnerem, sokat igénylem és hosszasan a szexet, ha kb.1óráig tart az szereintem a legtökéletesebb😊😄
3/11 anonim válasza:
Ez inkább hátrány, mint előny. A nő 20-30 perc után elkezd kidörzsölődni, ha keményen tömik. Hiába nedves az elején, meg x ideig. Szóval nem véletlen van, hogy nagy átlagban maximum 15 percig élvezetes nekik a behatolás.
4/11 anonim válasza:
#3, nem feltétlen kezd kidörzsölődni. Szeretem hosszasan csinálni, vagyis szeretném, de 20 perc után általában feladják. Nagyon nedves vagyok még 40 perc után is, szimplán mert élvezem.
5/11 anonim válasza:
Jól van, elhisszük Palika. Fekvés, holnap suli.
6/11 anonim válasza:
Szeretem, amikor a férfiak azzal akarják a gyenge teljesítményt magyarázni, hogy a nőnek fáj 15 perc után, meg kiszárad. Imádom a hosszú meneteket, és bőven van nedvesség, ha a partner megfelelő.
8/11 anonim válasza:
Második vagyok, nálam volt olyan, hogy nem voltam már annyira nedves, de feltalálták a síkosítót, vagy lehet egy kicsit orálozni olyankor és meg van oldva a dolog🤷♀️
9/11 anonim válasza:
A túl sok ugyanolyan rossz mint a túl rövid. Amúgy az a legbénább az ágyban aki a legjobban fényezi előtte magát 😂
10/11 anonim válasza:
Bevallom nekem ez inkább hátrány lenne. Sajnos én érzékenyebb vagyok lent, ki tudok dörzsölődni (pedig extra nedves típus vagyok). Emiatt nekem se az ilyen hosszú menet nem pálya, se az egymás után több menet. Nagyon max 2t bírok, ha a második már nem tart sokáig. Lehet nyomi vagyok, de ez van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!