Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi ideig szeretitek(átlagban)amig intenzíven dugnak benneteket?
Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 19:58
1/9 anonim válasza:
Ha tenyleg jo kemenyen,intenziven akkor azert 10 perc alatt siman eltudok elvezni
2/9 anonim válasza:
Mit értünk intenzív dugás alatt? Ha ilyen monoton, de gyors tempójú reszelést, akkor azt kb semeddig sem. Ha csak szenvedélyes, heves együttlétet, akkor azt a végtelenségig tudnám élvezni :D De átlagosan 10-15 perc alatt elélvezek én is. Ha bírja a párom még pár percig, akkor 20-25 perc alatt többször is végem.
3/9 anonim válasza:
"Ha tenyleg jo kemenyen,intenziven akkor azert 10 perc alatt siman eltudok
elvezni"
Hú, de bénák ezek a nők! A csajom sorozatorgazmusos és nem kell intenzíven megdugni csak a legvégén fél percet!
4/9 anonim válasza:
Igazából bármeddig, azt is szeretem ha fáj. Ha használnám a kezem közben akkor fél perc alatt végem lenne, de nélküle ki tudom élvezni.
5/9 anonim válasza:
Kedv és hagnulatfüggő a nőknél. Van olyan partnerem aki mondjuk úgy igazán keményen szereti - van amikor telhetetlen és a tüdőm kiköpöm, de még-még-még. Máskor meg egyáltalán nem vágyik rá. A jó szexet haver nem stopperrel mérik!
7/9 anonim válasza:
Én sose élveztem és ritkán tudtam elmenni. F
8/9 anonim válasza:
Szubmisszív vagyok, addig szeretem amíg a partner is. Az se zavar ha már fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!