Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen jelző illeti az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelző illeti az olyan férfit...?

Figyelt kérdés
Nők, férfiak, nem tudtam eldönteni melyik részhez írjam ki,bi/hetero..de jobban errefelé dőlt a kérdés/megállapítás mèrlege.Van egy fickó, aki kezdetben egy olyan cuki rendes ember ami a nőnek jól esik oda figyel..telik az idő és kiderül a beteg hajlam, csak pár példa..bdsm ami nem is tudom része e annak.. magassarkúban való megtapostatás,segge nyalatása, aztán a női oldalról alázasok sora, köpködés,verès.. sorolhatnám, de a kérdés lényege az lenne hogy milyen emberi jelzővel illetnètek egy ilyen kezdetben simulèkony, kis aranyos férfit? Illetve ti ha megtudjátok ezeket róla, akkor folytattok tovább vele bármilyen viszonyt? Főleg úgy hogy ezeket a hajlamokat próbálja mindig kièlni máshol, más nőkkel, és bármit képes?

#Beteg vagy..?
2021. nov. 3. 07:55
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Én azt mondanám rá, hogy kétszínű.

Mert egyrészről kedves és simulékony, másrészről pedig kissé beteg vágyai vannak.

Én nem kezdenék vele semmibe.

2021. nov. 3. 08:24
 2/3 A kérdező kommentje:
😀 vicces kicsit ez az egyszerű megállapítás és elég ellnèző az ilyen férfira nézve szerintem..az ilyen ember nárcisztikus és beteg..ha olvastál már erről🙂
2021. nov. 3. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
"szerintem..az ilyen ember nárcisztikus és beteg." Akkor mi is a kérdésed? Esetleg kimondottan magaddal akarod megbeszélni?
2021. nov. 3. 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!