Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap a barátom a seggembe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a barátom a seggembe élvezett. Ma reggel két alkalommal hasmenésem volt és görcsölt a hasam. Lehet összefüggés vele?

Figyelt kérdés

Első alkalom volt nekem is és neki is. Jelenleg is kucorog a hasam, reggel kétszer ment is. Éjszaka még semmi bajom sem volt, tegnap délután 5 óra körül szeretkeztünk. Ennyi idő után lehet még hatása vagy ez valami más?

18/L

2021. nov. 2. 11:35
1 2 3
 11/21 manly ***** válasza:
32%
Nem hiszem, h van összefüggés, inkább azért mert jól megmozgatott ott ahol a sz.r van.
2021. nov. 2. 11:56
 12/21 anonim ***** válasza:
30%
Lehet ilyen hatása, ezért kellett volna elmenned wc-re amikor végeztetek.
2021. nov. 2. 11:58
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

Ha glicerines sikosítót használtatok,akkor ne csodálkozz.

Székrekedéskor is glicerin kúpot szoktak javasolni,mivel az fellazítja a székletet.

Úgy mond ha ezt túladagoltátok akkor indokol az amit most érzel.

2021. nov. 2. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Valószínűleg sem a seggbedugáshoz, sem a sikosítóhoz nincs köze. Egyszerűen valami kaja lehetett. De ha igen, a sok sikosító, akkor sincs ok az ijedségre! Évezzétek a kipufogót! Én is imádom. F/60 /Használhattok parafinolajat is./
2021. nov. 2. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:
40%

Jesszusom komolyan egyetlen értelmes ember se bírt itt válaszolni neked.

Mint nő, aki szereti az anált és rendszeresen is csinálom: ez teljesen természetes dolog, gyakorlatilag a sperma jött ki belőled egy kis széklettel. Nekem is többször volt már ilyen, de ez teljesen logikus és természetes dolog. Viszont engem ez zavar, mert nem csak aznap, de akár másnap is érhet kellemetlenül egy híg széklet. Emiatt én szex után elmegyek mosdóba és most ez szarul hangzik, de kinyomom magamból. Ha akkor ki tud folyni a sperma, akkor később nem lesz gond vele.

A hasi görcs nem tudom mitől lehet, az mondjuk nekem fura, de lehet van akinél az is van, vagy esetleg maga az anál miatt. Ezt én magamon mondjuk nem nagyon tapasztaltam.

2021. nov. 2. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
A középkorban szokták ajánlani a házaspároknak az anális szexet székrekedés ellen. :D
2021. nov. 2. 13:53
 17/21 anonim ***** válasza:
8%
Ha a pasid nem fél litert szokott spriccelni akkor nem az anális együttléttől van.
2021. nov. 2. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
1-es, nem uncsi már ez a "biológiaóra, biológiatankönyv" típusú egyenválasz itt a gyakorin? Mégis milyen kicseszett iskolában tanítanak bioszórán a seggbeélvezésről?
2021. nov. 2. 15:18
 19/21 manly ***** válasza:
Ki kell próbálni többször is és rájössz van e összefüggés.
2021. nov. 4. 11:20
 20/21 anonim ***** válasza:
76%

én inkább a barátod miatt aggódnék.. kizárt hgoy annak köze van a hasadhoz..

Viszont óvszer nélkül popóba tenni.... brrr én nem tenném!

fix összeszedett valami húgyúti fertőzést!! majd menjen el orvoshoz.

26/F

2021. nov. 9. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!