Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szex előtt meddig ne verjem ki, hogy jobban fel legyek majd izgulva?
Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön maszturbáltam, szóval már eléggé ki vagyok, viszont elterveztem, hogy amíg nem találkozok az illetővel, addig nem nyúlok magamhoz, hogy jobban álljon majd, jobban kívánjam, és hogy nagyobbat élvezzek. Na most tervek szerint erre pénteken kerülhet sor, vagy szombaton. Addig nem tudom, hogy bírom ki, mikor már most folyamat csupa előválladék vagyok. Viszont ha meg kiverem, akkor félek, hogy túl közel lesz a szexhez időben, és nem tudok maximálisan begerjedni majd.2021. nov. 2. 07:36
11/11 anonim válasza:
Itt az egyetlen egy baj azzal van, hogy ennyit agyalsz rajta, hogy mi kesz ha...., Meg majd akkor így...., vagy úgy kéne.
Na ezeket az "előrekielemzem" -eket el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!