Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy csinálni az orált pasiknak, hogy ne élvezzék?
Figyelt kérdés
NEM a fogazásról beszélek!
Mert nőként, nyalásnál ha nem jó helyen keresgél a nyelvével akkor nem mindig olyan élvezetes, sokáig is tud tartani mire jön az orgazmus.
De a pasiknál anatómiailag nincs nagyon rossz pont, ugye? Mégis mi lehet akkor a buktatója, ha sokáig tart mire elélveznek? Vagy van olyan technika ami semleges érzést vált ki? Mert végülis csak nyalni kell, szívni, végig inger éri a nemi szervet, mégis néhány pasi nagyon sokáig bírja.
Na remélem érthetően írtam le :D
2021. nov. 1. 21:41
1/8 anonim válasza:
Igen, van! Lehet úgy is csinálni, hogy ne élvezzük! f.
2/8 anonim válasza:
lehet, de azért a legtöbben legalább közepesen jól csinálják
3/8 anonim válasza:
Ahogy mindegyik hüvely, mindegyik farok is más, és nálam pl attól is függ hogy előtte mi történt vele, ha már mondjuk behatolás vagy más játék volt akkor lehet hogy érzéketlenebb. Én ha sokáig bírom akkor az azért van mert olyan közelinek érzem a lnáyt magamhoz
4/8 anonim válasza:
Nekem csinálták úgy hogy kb semmit se éreztem, csakhogy kicsit melegebb és nedvesebb van a farkamnál.
5/8 A kérdező kommentje:
Hmm..
Köszi :)
2021. nov. 1. 21:51
7/8 anonim válasza:
Többször megáll orál közben és a kezével csak lassan csinálja. Ezzel vissza vesz. Nem ingerel olyan intezíven. Persze, végtelenségig nem lehet ezt csinálni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem (nő vagyok) hasonlóan a nyaláshoz, ezt is ott lehet például elrontani, ha valaki érzés nélkül csinálja, ímmelámmal, nem szívesen. Csak vered, szopod, várod a végét, monoton, unalmas. Viszont ha szívesen csinálod, van benne érzés, oda figyelsz, érdekel, hogy élvezze a párod, nem undorodsz a spermától, akkor nagyobb élvezet lesz. Tehát akkor az igazi az orál, ha mind a két fél élvezi adni, és kapni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!