Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik prostiznak, ti volt, hogy kinyaltátok, vagy az nem fér bele prostival?
Persze, hogy belefér!
Gondolom akik itt fújjognak, azok életükben nem voltak még prostinál.
Jah, a prostinál az fér bele amiért fizetsz. Ettől még van olyan prosti amelyik NEM engedi a nyalást csak valami igen nagy extra felárral (volt olyan prosti amelyik gumit cseréltetett velem mikor benyálaztam a gumit hogy könnyebben becsússzon - nem akarta hogy a kuncsaft nyála a p.ncizhoz érjen).
Privát vélemény: nyalhatod ha akarod, de ugyanúgy nem fogja élvezni mint a dugást sem. Speciel én nem tenném, de a te dolgod.
nálam nagyon ketté lehet választani a dolgot
fiatal, vékony a tipikus "cukilány" kalibereket mindig kinyalom sőt a popsijukat is, de az idősebbet kb 40 felettieket sose. Valahogy ott nem kívánom, nem olyan az összkép. Pncinyalás ugyanez.
némely válaszadó totál értetlen, tipikus gyakoris prostis válaszadók akik sosem voltak hirdetőnél és leragadtak ott hogy csak útszéliek vannak meg nem mosakodnak
Nyelvünkkel érzünk ízeket ez igaz, de ott a törlőkendő, tusolás, tisztítás. Egy átlagos prosti is két vendég között ezt megcsinálja
én semmiféle más ízt nem éreztem se pncinyalás se popsinyalás közben
nem az előző vendég húzza ki és hagyja úgy :D
14#
Hát en nem voltam.De van egy olyan erzésem,hogy azok,akik az utszélen egy hordóban tüzelve melegednek,nem merném a nyakamat tenni rá,hogy csak en nem látom,hogy a bokor mögötti kiépített zuhanyzóba járnak tisztálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!