Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy emiatt vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy emiatt vagyok gátlásos? Hogyan élvezhetném?

Figyelt kérdés
Nemrég léptem ki egy kapcsolatból, amivel szexuális téren sem voltam elégedett. Az exem elvárta hogy én szájjal elégítsem ki, viszont ő nem viszonozta, csak kézzel volt nekem hajlandó csinálni. Azzal viccelődött mikor beteg volt hogy most nem érez ízeket, ha akarom most kielégít szájjal. Egész kapcsolatunk alatt 1x csinálta, akkor is nagyon béna volt de ezt nem mondtam meg neki. Mikor céloztam rá hogy igényelném akkor azt mondta hogy ő ezt nem szokta csinálni mert nem jó benne. Nem tudom mitől várta a javulást ha soha nem akarta csinálni. Előtte még 2 másik férfival voltam, az egyik szintén nem szeretett nyalni, a másik (ez volt az első orális elményem) fanyar képpel felnézett és mondta hogy hű de sós vagyok (akkor ő támadott le, pedig mondtam hogy menstruáció után vagyok, ezért is érezhette akkor sósnak). Most pedig új barátom van, már célozgatott rá hogy szeretné csinálni de én nem merem hagyni hogy csinálja. Valami miatt ideges leszek ha megtudom hogy azt szeretné, pedig egyébként vágynék is rá. Attól félek hogy mi lesz ha kellemetlen szaga/íze lesz. Esetleg valamit tudtok ez ellen tanácsolni?

2021. nov. 1. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
A leirtak alapján rossz az ízed ott lent. Menj el orvoshoz.
2021. nov. 1. 20:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Voltam már dokinál, rendszeresen járok. Minden rendben talált. Egyébként utoljára 4 éve volt hogy nekem valaki ott csinálta
2021. nov. 1. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom ami veled történt, biztos nagyon rosszul eshetett neked. Nem hiába exek. Szerintem beszéld meg a pároddal ,hogy kicsit félsz tőle és először csak puszilgasson, lassan közeledjen. Ha nagyon szorongsz akkor mindenképp előtte fürödj meg vagy tarts magadnál nedves intim kendőt, gyorsan kiszaladsz a mosdóba és felfrissited magadat ott lent.
2021. nov. 1. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Fuh csajszi én abszolút megértelek. Az a gond, hogy éretlen, primitív pasikat fogtál ki. Egy érett férfi tudja, hogy nem rózsa illatú a punci és főleg hogy változó mikor milyen az íze/illata. Bennem is kialakult ilyen szorongás még egész fiatalon, pedig nekem nem is nagyon volt ilyen negatív tapasztalatom, mint neked. Én a mai napig nem szeretem, ha nyalnak (mondjuk nálam nem csak ez az oka, van más is).

Viszont neked azt tanácsolnám, hogy nyugodtan mondd meg a párodnak ezt a félelmed, legyél őszinte. Reméljük ez a srác értelmesebb mint a többi. Nem kell erőltetni a dolgot, majd akkor legyen orál, ha már 'biztonságban' érzed magad a sráccal. Azért is jó elmondani ezt a félelmed, mert lehet meg tud majd nyugtatni, meg így türelmesebb lesz veled, nem fogja erőltetni a dolgot ha nem akarod még.

Tudom nehéz, de muszáj megnyílni, ő egy új/más ember, bizalmat kell szavaznod neki, különben a szex se lesz jó. Ha neked ehhez idő kell, hát akkor vártok. De ne gondold azt, hogy más nőknek sokkal finomabb lenne az íze odalent. Ha egészséges vagy és tisztálkodsz, akkor csak a természetes ízt lehet érezni, de az se egy karamell latte izű virág illatú szivárványfalat:D

2021. nov. 1. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor muszáj leszel belemenni, hogy kinyaljon. Előtte beszelgess el vele, hogy mondja meg őszintén, hogy milyen ott lent, de ezt úgyis látni, érezni fogod. Meg tapasztalod is, hogy mennyire akár lekúszni hozzád, ha nem nagyon akkor valami mégis van ott.

Jó ha kipuhatolozod valami tipikus női fortélyal, hogy ő szereti-e szájjal kényeztetni a párját.

Ha igen, akkor számíthatsz rá, hogy minden egyes alkalommal legelabb lemegy hozzád, hogy csinalhassa. Ha ezek ellenére mégsem megy le a továbbiakban, akkor ugye van valami lent neked ami nem jó ízű, szagú.

Én jómagam jobban élvezem a nyalást mint magát a szexet. Ha én kijelentem egy lánynak, hogy szeretek nyalni, akkor én nyalni is fogok, ha törik ha szakad. Ha éreznék valamit odalennt szólnék a páromnak, hogy nem oké valami.

Bár én nagyon perverz vagyok, én szeretek menstruáció alatt is nyalni.

De ami neked úgymond nehéz lesz az, hogy el lazulj az elsőnél. Kénytelen leszel bevalallni ezt a kellemetlenséget.

2021. nov. 1. 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Tessék itt a tanácsom: felejtsd el az idióta, önértékelés rontó kis pöts exeidet (nagyon jól tetted hogy nem vagy már velük) akik csak elvárnak, de semmit sem nyújtanak és a mostani párodra koncentrálj amelyiknek úgy tűnik kicsit normálisabb a gondolkodása. S legközelebb kerüld el az önző hülyéket.
2021. nov. 1. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj ezen sokat. A korábbi srácok málnaízre meg nutellára számítottak? Ha orvos is azt mondta, biztos minden rendben van. Az első előtt egy gyors zuhany vagy tisztálkodás és mehet is a buli. Ezt is inkább csak a lelked megnyugtatása kedvéért javaslom, hiszen nélküle sem lenne baj.

A stressz itt sem segít, probáld természetesre venni a figurát és bízz a megnyugtató tisztaságban.

A pároddal beszélhetsz is az aggályaidról, de ha ez számodra nehézkes, akkor felesleges.

2021. nov. 1. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű nem értékeled a válaszom, de nagyon szívesen meggyőznélek róla, hogy fantasztikusan jó ízed van és igazi gyönyör és élvezet lehet kinyalni a puncid! :P

48+Ffi

2021. nov. 1. 22:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen 8-as jól írod, úgy kinyalnek én is egy olyan nőt akit évek óta nem nyaltak ki.
2021. nov. 2. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!