Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek még olyan nők a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan nők a földön a prostikon kívül, akik lefeküdnek idősebb szűz férfiakkal?

Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 16:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Segítséget egyetlen ismerősöm sem ajánl fel, pedig én örülnék annak is, ha befizetnének valakinek.
2021. nov. 1. 17:44
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
És miért nem fizeted be magad?
2021. nov. 1. 18:04
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Mi az oka, hogy még szűz vagy? Mit takar az idősebb? Hány éves vagy?
2021. nov. 1. 18:05
 14/21 A kérdező kommentje:
33 éves vagyok. Egy nő sem akart felszedni, áthívni magához, és egy ismerősöm se akart még senkinek beszervezni.
2021. nov. 1. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Komolyan azt várod hogy majd egy nő szedjen fel vagy valami ismerős fizessen be kurvához? Nem is csodálom hogy sosem vt még barátnőd, hát életképtelen vagy és várod a csodát.
2021. nov. 1. 18:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen semmilyen más lehetőségem nincs. Ha én próbálkoznék magamtól bárkinél, sírva vagy nevetve küldene el az adott nő.
2021. nov. 1. 18:11
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Fogd meg most a pénztárcádat, nézd meg hogy van e benne 25 ezer forint…

Ha van, akkor utána nyisd meg a rosszlányokat, a kereső szűrőjében állítsd be, hogy az adott csaj vállaljon szüzesség elvételt, majd nyomd meg a keresést.

Utána pedig pipáld be a “most felveszi” rublikát, keress egy csajt akinek többségben vannak pozitív értékelései és hívd fel még most!

A külsőt ne nézd, neked erre a célra most bárki jó lesz, az a lényeg hogy ess át rajta amíg kanos vagy és el mersz menni…

Ha felveszi a telefont, kérd a legközelebbi időpontot és menj oda!

Neked kell lépned az ügy érdekében.

2021. nov. 1. 18:28
 18/21 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen semmilyen más lehetőségem nincs. Ha én próbálkoznék magamtól bárkinél, sírva vagy nevetve küldene el az adott nő."

Tehát a külsőddel van gond?

2021. nov. 1. 20:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Nagy ívben tesznek a nők a külsőre, ha az nem végletesen elhanyagolt.
2021. nov. 1. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Engem pl meg kell, hogy fogjon a pasi külseje, különben nem lesz köztünk semmi.
2021. nov. 2. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!