Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a barátom fitymája alatt olyan fehér bűzös váladék?Amikor hátrahúzom neki ilyen fehéres bűzös valami van ott.Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 09:09
11/18 mantis religiosa válasza:
Az örök igazság: szappan és víz csodákra képes.
12/18 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó, nem kell fölöslegesen a boltba rohangálnod, a pasid megtermeli a túrút, neked már csak a tésztát kell megfőzni hozzá a vasárnapi túróscsuszához. Becsüld meg ezt a férfit mert nem jut minden nőnek ilyen sajnos.
13/18 anonim válasza:
8
Már végeztem, szerencsére nem azt ettem épp. :D
14/18 anonim válasza:
9-es vagyok miért húzott le mindenki? én nem gondoltam hogy van ilyen. ezért nem kell lehúzni engem. :((((
15/18 anonim válasza:
Sokat kell még tanulnod az életről kedves kilences. Elmondanám neked hogy nem csak túrós f@$z van hanem mákos is. 😋😋😋
16/18 anonim válasza:
Túró rudi! A piros pöttyös az igazi!
17/18 anonim válasza:
Orvos. Pisi után törlés, fürdés szappannal, meleg vízzel. Alap. Baromi igénytelen, de te se vagy jobb, ha nem zavar, esetleg még szexeltek is így.
18/18 anonim válasza:
Véletlen belelógott neki a tejfölös dobozba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!