Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek alapjában szép egy pénisz? Ha igen, mi tetszik benne?
Szerintem minden farok úgy néz ki, mint a “Marslakó a mostohám” filmből a táska-lény.
Szépnek nevezni enyhe túlzás. Ahogyan a női nemi szerv, a farok sem szép.
Egyik sem szépségversenyre készült, hanem szaporodásra.
Umm van ilyen is meg olyan is. Én nem látom az összes farkat szépnek:D pl nekem az tetszik, ami átlagos méretű, fitymás, egyenes. Rövid szőr legyen rajta, herékből a lógósabb tetszik. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy ami nem ilyen, az csúnya. Vannak amik semlegesek (pl nem gond ha kicsit ferde vagy nem lógós a here). Viszont vannak számomra kifejezetten csúnyák is. Nekem pl ilyen az, ami elég arànytalan-túl nagy vagy kicsi makk, metélt stb. Ez ízlés kérdése, teljesen szubjektív.
25N
Számomra a párom farka a legszebb. Előtte láttam többfélét, de nekem az övé jön be a legjobban, mert: arányosan hosszú és vastag, egyenes, szőrzete ápolt, fitymás, a makk mérete is teljesen illik a hosszához és vastagságához, a kitágult erek pedig egyenesen megőrítenek erekció során. 😅
23/N
Szerintem lankadt állapotban nem szép, szexi vagy vonzó hanem kicsit inkább vicces, de ha feláll akkor nagyon is szép.
Nekem az tetszik benne ha vastag, eres és kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!