Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vegyem rá a barátnőmet,ho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőmet,hogy anális szexeljünk?

Figyelt kérdés

Nem erőszakosra gondolok a ,,hogyan vegyem rá" kifejezés alatt!!

Már volt egy kapcsolata,ahol anális szexe volt,de az nem volt túl kellemes,erőszakos volt a barátja,de mikor feljön a téma,akkor azt mondja hogy majd lehet idővel ráveszi magát.Nem szeretném erőltetni sem,de hátha van egy olyan módszer,vagy segítség amellyel tudnék neki segíteni a tovább lépésen,és esetleg bele menne.

2021. okt. 30. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy.
2021. okt. 30. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta, hogy most nem vágyik rá, talán idővel hajlandó belemenni. Ne erőltesd, engedd el (legalább egy huzamosabb időre).
2021. okt. 30. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem akarja, akkor sehogy.

Ne legyél gyökér!

2021. okt. 30. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Te is kb olyan erőszakos lehetsz, mint az exe.
2021. okt. 30. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
Én nyalás közben kezdtem el ujjazni, aztán amikor 2 ujjal már élveztem, akkor betettem neki. De nem lett kedvence...
2021. okt. 30. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem vard meg amig kezdemenyez, mert ahogy leirtad az alapjan neki is lenne hozza kedve, csak meg nem most.

L

2021. okt. 31. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Orálnál nyald ki a popsiját. Először.

Másodszor, szintén orálnál, popsi nyalás itán, mikor a saját puncinedvében úszik, picit dugd be az ujjad.

Igazából nekem az volt a nagyobb motiváció, amikor én masszíroztam a férfi prosztatáját. Aztán jöttek a fentebb leírtak. Sokat beszélt róla mennyire szereti.

De ha te szimplán csak magad miatt akarod. Te nem akarnád soha hogy ő is csinálja neked, akkor felejtsd el. Hagyd hogy ő kezdje, ha akarja.

2021. okt. 31. 00:14
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy. Ne legyél farok. Megmondta, hogy nem. Majd ha ez változik, jelezni fogja. Addig mrg felejtsd ezt el, ne legyél egy önző pöcs
2021. okt. 31. 00:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, hogy hagyj neki időt. Akkor tegyél is így, ne erőltesd, különben te is az exe leszel. Legyél jó hozzá, szexuális téren elégítsd ki, bízzon benned, kívánjon, bizonyíts. És majd talán belemegy. De számolj vele, hogy talán én fog, nem mindenkinek jön ez be.
2021. okt. 31. 01:04
 10/10 anonim ***** válasza:
23%

4 éve próbálom ravenni a páromat az analra, de mind hiába, nem lehet.

Lehet elmegyek prostihoz titokban, hogy kiprobaljam, végülis analisan nem megcsalas.

Koszonje magának. Szerintem tedd te is ezt kérdező.

2021. okt. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!