Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi laza erkölcsi nő?
Tudjuk, hogy a nők különös lények. Elméletileg ők az otthon megteremtői, a fészek őrzői. Ők azok, akik a melegséget biztosítják.
Ennek ellenére miért látom itt is, és az életben is, hogy megannyi nő iszonyúan laza erkölcsű, kishíján qr_va. Miért? Kajak azt gondoljátok nők, ha levarrják a likatokat megannyian, majd kelleni fogtok komoly kapcsolatra? Huszonéves nőkről beszélek.
16
És akkor mi van? Nem értem :D
Egyébként nem nekem kell nyugtatni magamat, nem én akadok fent mások ember döntésein:)
Leszarom, hogy pár random besavanyodott, középkorból itt maradt szerencsétlen szerint mi lenne a dolgom nőként. Szeretek szexelni, és voltak egyéjszakás kalandjaim. Most 26 vagyok és házas. A férjem is szeretett szexelni, és voltak egyéjszakás kalandjai. Most már ketten szexelünk nagyon jókat, happy end.
Te meg nem szexelsz senkivel, ezért vagy ilyen frusztrált.
Istenem ez a szerencsétlen mindenhova odajön fröcsögni, mert egy nő se néz rá. Majd biztosan te fogod megmondani nrkem, hogy hogyan éljem az életem..
kedves, hogy aggódsz értem, hogy nem kellenék senkinek, de megnyugtatlak, nagyon sok férfi szeretne ilyen nőt, mint én. Ez vonatkozik a többi válaszolóra is. Itt csak te vagy az, aki sikertelen és akinek nem jut senki.
Majd ha keresel nettó 1milliót, otthon maradok neked fészket pakolgatni meg nevelgetni a kölköket, de amíg ez nincs így, addig azt csinálok, amit akarok. Mellesleg ha több olyan férfi lenne, aki valamirevaló, komolyan lrhetnr venni, akkor lehet nem csak dugásra használnánk őket, hanem megállapodnánk hamarabb/könnyebben. De amíg a nagyrészük egy szerencsétlen/hazug/komolytalan/ visszamaradott balf.sz, addig sajnos másra nem jók az értelmesebb nők szemében. Emiatt pedig sokkal később is tudunk megállapodni. Na bumm. Nagy dolog..
azt hiszed, te felsőbbrendű vagy, csak mert fasz nőtt a lábad közé?:D mondjuk annak is mi értelme van, ha csak hugyozásra tudod használni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!