Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van manapság ennyi laza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi laza erkölcsi nő?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy a nők különös lények. Elméletileg ők az otthon megteremtői, a fészek őrzői. Ők azok, akik a melegséget biztosítják.

Ennek ellenére miért látom itt is, és az életben is, hogy megannyi nő iszonyúan laza erkölcsű, kishíján qr_va. Miért? Kajak azt gondoljátok nők, ha levarrják a likatokat megannyian, majd kelleni fogtok komoly kapcsolatra? Huszonéves nőkről beszélek.

2021. okt. 30. 21:53
1 2 3
 11/24 Whitewolf19 ***** válasza:
27%
Nem biztos, hogy kimondottan a kérdezővel értek egyet, de egy kissé elszaladt itt a dolgokkal a ló. Nem az a baj,hogy vannak ilyenek.. Hanem hogy a kissé konzervatívabb és értékteremtő vagy állandópartnerhez szokott természetes megjelenésű nők szorultak vissza. Fennhordott arc,ami nem büszkeség csak a gőg miatt van ott... Nem szülni kell és csak otthon főzni mosni.. De tisztelni a nemeket és a belső jellemvonásokat a felszínen túl. Mondom ezt úgy,hogy én is foglalkozom azzal hogy rendesen sportoljak és ne legyek igénytelen. De azért a hit...mélységek és élek nem elhanyagolható elemek.
2021. okt. 30. 22:18
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Nyugi bro' téged sem a laza, sem a komoly erkölcsű nő nem veszélyeztetnek ezzel a stílussal 😃
2021. okt. 30. 22:19
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Sosem értettem miért gondolják egyes férfiak, hogy majd nem kellünk senkinek komoly kapcsolatra mert esetleg merünk úgy élni ahogy szeretnénk és nem ahogy a társadalom diktálja. Vannak férfiak akik nem a “jó kislányokat” szeretik es vannak akik a “laza erkölcsűeket” nem és ez így van jól, nem vagyunk egyformák, mindenki megtalálja a párját. Vagy nem, de azt sem azért mert valaki más mint ahogy te gondolkozol a “helyes viselkedésről”. De megnyugtatlak 20on éves koromban én is szabadabban éltem szexuálisan és most férjnél vagyok. Mert megtapasztaltam amit megakartam és most “őrzöm a fészkünket” , jobban mondva együtt tesszük. Mert nem az alapján határolta be az értékemet hogy hogyan éltem a múltban, hanem hogy milyen vagyok a jelenben. Egyik sem rosszabb a másiknál, mindegyik egy korszak és mindegyiknek megvan a maga szépsége.
2021. okt. 30. 23:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen lennék az otthon megteremtője, a fészek őrzője, amennyiben a kedves dolgozó férj keres minden hónapban minimum 500ezer nettó. Az ugyanis a mai világban nem nagyon (jól) működik, hogy az ő kis 120 ezer nettója mellett én otthon csak fészket őrizgessek. Mit eszünk, mit iszunk, mibe öltöztetjük a gyerekeket, miből fizetjük a számlákat, stb? Mivel kénytelen vagyok én is dolgozni, úgy szombat délutántól vasárnap estig látjuk egymást. Hétközben túlóra hegyek, napi 10 óra munka+buszozás, otthon egy óra főzés, 1 takarítás, alvás. Aki emellett erőt érez másokkal henteregni, az valami nagyon jó drogot tol(de akkor nem csóró), vagy nem dolgozik. Jó munkásnőnek ilyenekre nincs ideje, levegőt nem kap, annyit dolgozik (otthon is), rohan, mint a kengyelfutó gyalogkakukk, mindezt azért, hogy hó végén se száraz kenyér legyen a nyunyókák előtt. Nyilván emiatt szeretne több nő tehetősebb férfit. Nyilván nem fog mindenkinek ilyen jutni, de a modern társadalom felépítésében is keresd a hibát! Ha a férfiakat megfizetnék normálisan, hogy a nők otthon maradhassanak, akkor nem lenne értelme annak, hogy jobb lehetőségek után kutassanak.
2021. okt. 30. 23:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Pont hogy nincs elég.
2021. okt. 30. 23:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

16

És akkor mi van? Nem értem :D

Egyébként nem nekem kell nyugtatni magamat, nem én akadok fent mások ember döntésein:)

2021. okt. 30. 23:50
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

Leszarom, hogy pár random besavanyodott, középkorból itt maradt szerencsétlen szerint mi lenne a dolgom nőként. Szeretek szexelni, és voltak egyéjszakás kalandjaim. Most 26 vagyok és házas. A férjem is szeretett szexelni, és voltak egyéjszakás kalandjai. Most már ketten szexelünk nagyon jókat, happy end.

Te meg nem szexelsz senkivel, ezért vagy ilyen frusztrált.

2021. okt. 31. 00:07
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Istenem ez a szerencsétlen mindenhova odajön fröcsögni, mert egy nő se néz rá. Majd biztosan te fogod megmondani nrkem, hogy hogyan éljem az életem..

kedves, hogy aggódsz értem, hogy nem kellenék senkinek, de megnyugtatlak, nagyon sok férfi szeretne ilyen nőt, mint én. Ez vonatkozik a többi válaszolóra is. Itt csak te vagy az, aki sikertelen és akinek nem jut senki.

Majd ha keresel nettó 1milliót, otthon maradok neked fészket pakolgatni meg nevelgetni a kölköket, de amíg ez nincs így, addig azt csinálok, amit akarok. Mellesleg ha több olyan férfi lenne, aki valamirevaló, komolyan lrhetnr venni, akkor lehet nem csak dugásra használnánk őket, hanem megállapodnánk hamarabb/könnyebben. De amíg a nagyrészük egy szerencsétlen/hazug/komolytalan/ visszamaradott balf.sz, addig sajnos másra nem jók az értelmesebb nők szemében. Emiatt pedig sokkal később is tudunk megállapodni. Na bumm. Nagy dolog..

azt hiszed, te felsőbbrendű vagy, csak mert fasz nőtt a lábad közé?:D mondjuk annak is mi értelme van, ha csak hugyozásra tudod használni..

2021. okt. 31. 00:39
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Egy barátnőm elmeselte, hogy 53 szex partnere volt. 51 éves nő. Sosem kapott el semmilyen nemi betegséget. Ez most csak úgy eszembe jutott.
2021. okt. 31. 06:01
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Mert ebben sem akarunk lemaradni a férfiaktòl :)
2021. okt. 31. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.