Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Hány óráig, napig, hónapig birnád ki max húsvér pénisz nélkül a puncidban?
20:34 - igen, tudom 😆
Majd miután már durván szólok, hogy nem kell pasi, akkor meg büdös k..va vagyok minden alkalommal
Hát amíg volt barátom és szerelmes voltam 3 nap de nagyon nagyon max egy hét volt amit kibírtam szex nélkül.
Jelenleg szerintem végtelen mennyiségű időt elvegetálok szex nélkül.
18/L
Én heti 5-8 alkalommal igénylem a szexet, a férjem is. Őszintén 3 nap után már a falat kaparjuk mindketten ha valamiért elmarad. Fáradtság, betegség stb.
Eddig 2x volt olyan, hogy több hét kimaradt. Egyszer a férjem került kórházba 5 napra, műteni kellett, + féltünk hogy felszakadnak a varratok. 3 hét volt összesen. Egyszer pedig én voltam nagyon nagyon beteg másfél hónapig. Ezalatt egyszer szexeltünk csak, 2 hét után mikor jobban lettem, de visszaestem és még egy hónapig utána nagyon rosszul voltam, fulladtam, nehezen kaptam levegőt, köhögési rohamok, izomfájdalmak stb ( tüdőhörgő gyulladás)
Ha muszáj lenne ( nem lenne a párom), akkor nem szexelnék amíg nem lesz pasim. Én csak kapcsolatban szexelek, érzelmi alapon. Ez mindig így volt.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!