Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Hány óráig, napig,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Hány óráig, napig, hónapig birnád ki max húsvér pénisz nélkül a puncidban?

Figyelt kérdés
Őszintén. Mennyi idő alatt őrülnél meg szinte egy jó kemény pénoisz nélkül? Kort is írjatok.

2021. okt. 30. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
#10 segítek, tökmindegy mit írsz ki akkor is kapsz egy rakás privit ha azt hiszik nő vagy 😃
2021. okt. 30. 20:34
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

20:34 - igen, tudom 😆

Majd miután már durván szólok, hogy nem kell pasi, akkor meg büdös k..va vagyok minden alkalommal

2021. okt. 30. 20:35
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
#12 mit vársz a kéretlen farokkép küldözgetők, egymondatos sziaismi, ctrl+c körlevél küldözgetők és hasonló értelmi "színvonalú" figuráktól? 😃
2021. okt. 30. 20:38
 14/24 anonim ***** válasza:
96%
Lassan egy éve bírom
2021. okt. 30. 20:38
 15/24 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem találkoznék megfelelő férfival, akkor életem végéig. De amúgy már 2 nap után is eléggé hiányzik.
2021. okt. 30. 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
97%

Hát amíg volt barátom és szerelmes voltam 3 nap de nagyon nagyon max egy hét volt amit kibírtam szex nélkül.

Jelenleg szerintem végtelen mennyiségű időt elvegetálok szex nélkül.

18/L

2021. okt. 30. 20:52
 17/24 anonim ***** válasza:
95%

Én heti 5-8 alkalommal igénylem a szexet, a férjem is. Őszintén 3 nap után már a falat kaparjuk mindketten ha valamiért elmarad. Fáradtság, betegség stb.

Eddig 2x volt olyan, hogy több hét kimaradt. Egyszer a férjem került kórházba 5 napra, műteni kellett, + féltünk hogy felszakadnak a varratok. 3 hét volt összesen. Egyszer pedig én voltam nagyon nagyon beteg másfél hónapig. Ezalatt egyszer szexeltünk csak, 2 hét után mikor jobban lettem, de visszaestem és még egy hónapig utána nagyon rosszul voltam, fulladtam, nehezen kaptam levegőt, köhögési rohamok, izomfájdalmak stb ( tüdőhörgő gyulladás)

Ha muszáj lenne ( nem lenne a párom), akkor nem szexelnék amíg nem lesz pasim. Én csak kapcsolatban szexelek, érzelmi alapon. Ez mindig így volt.

35/N

2021. okt. 30. 20:52
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Bármeddig.
2021. okt. 31. 09:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Amíg nem volt rendszeres szexuális életem, bármeddig bírtam. Akkor is hiányzott, de nem szenvedtem tőle. Most 1,5 éve bírom, de igazán jó szexben 8 éve nem volt részem. Hát, én már a megőrülésen szerintem túl vagyok.
2021. okt. 31. 11:22
 20/24 anonim ***** válasza:
3 nap után hiányzik de bármeddig bírom, jelenleg 5 éve nem szexeltem.
2021. nov. 1. 03:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!