Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#9 ha magas a válások aránya az még mindig ezerszer jobb, mintha a legális prostizás miatt alacsony..nem ártana gondolkodni néha
#7 na mi van savanyú a szőlő?normális nő hozzá sem érne olyan pasihoz, aki akkora lúzer, hogy csak pénzért lát puncit ;) tudom te is közéjük tartozol, ezért fáj ennyire, érthető
Egyébként ezzel a véleménnyel az emberek elenyésző kivételével egy véleményen vagyok, de biztos mindenki hülye, és ti páran vagytok okosak. Biztos ezért is lettetek ekkora vesztesek😂😂😂
Igen, ezért járok. Na meg nem mellékesen k*rvajól néznek ki. De költs el a gf-edre ugyanennyit, te hot sigma male
Az a primitív, általános iskolás "vesztes" meg "lúzerezést" meg had ne minősítsem, maximum egy tini ragadna fent ezen...
#14 barátnőre? Ne nevettess már, nem hülyültem meg:) inkább költöm magamra
Tehát pénz nélkül nem kapsz meg olyan nőt, aki k*rvajól néz ki, és büszke is vagy rá. Arra nem gondoltál, hogy ingyen is fel lehet ilyeneket szedni bármelyik szórakozóhelyen?
Az mondja a vesztesezésre, hogy primitív, akinek fizetni kell, ha dugni akar😂😂
Én simán bevállalnám, de Ők nem. Vannak legendák, hogy "van aki bevállal úgy is". Az anyagi része nem érdekelne, de benne lennék. Csak ilyen lányt senki nem tud. Mindenki "csak hallott róla", meg "nem adom ki" .... privátba kértem, nem azt, hogy a Rosszlányok fórumára írja ki.
Egy valaki adott két Győrben dolgozó lányt aki vállalja, de azzal nem sokra mentem, nekem Pesti kellett volna.
Amúgy hagyjuk a fertőzéses dumát - szerinted egy prosti nem figyel a saját higiéniájára? Vagy azok a fertőzések rá pont nem veszélyesek, mi?
Isten őrizzen óvszer nèlkül , prostinak vendègnek is releváns hogy ne fertőzödjenek meg.
Egyikőjüknek sem èrdeke nemi betegsègtől szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!