Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, használtatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, használtatok már anális plugot, gyöngysort vagy dildót a protsztatátok izgatására? Önkielégítésnél vagy barátnőtök csinálta?

Figyelt kérdés

Mikre kell ügyelni, hogy érhetem el, hogy a pasinak biztosan legyen orgazmusa? Közben jólesik a herékkel, pénisszel való foglalkozás is?

/Egy nő, aki tapasztalatokat szeretne olvasni, mielőtt csinálja a párjának/

2021. okt. 30. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Igen, dildóval a csajom csinálja gyakran
2021. okt. 30. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
Az már nem hetero aki szereti a seggébe dugdosni a plugot. Az már homoszexuális! Normális férfi ember aki hetero, ilyet nem tesz.
2021. okt. 30. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
A bnőm csinálja.
2021. okt. 30. 17:15
 14/21 anonim ***** válasza:
#12 És a normális női ember....?(gondolom Te az "asszonnynak" sem)
2021. okt. 30. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mindent használtam, a gyöngyfűzért, az anál tágító dildót, a felfújhatósat is, a kétvégű dildót, akkor mit még.., a kis anál ballont, tapadókorongos anál dildót és csináltam magamnak néhányat, főleg golyós dezodor golyóit óvszerbe feltolni vagy spagetti lufiból bélballonokat amik elég mélyre fel tudnak menni és nagyon kellemes érzés. Általánosságban ha van a pasinak valami a fenekében szex közben, például egy ballon és nyomja, feszíti a prosztatáját az éppen elegendő hogy sokkal erősebb orgazmusa és több spermája legyen.

F

2022. jan. 28. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Plugocskát amikor csak tehetem mindig be teszem magamnak imádom ahogy feszít, ja full heteroszexuális vagyok...
2022. jan. 28. 22:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Plugot szoktam.Meg análgolyókat.
2022. jan. 29. 07:11
 18/21 mooti ***** válasza:
100%

Plugot szoktam és nagyon jó érzés.

Nem értem miért gondoljátok, hogy aki izgatja a prosztatáját az bi vagy meleg. A fülbevalót is hord sok nő sok férfi vagy sokan teljesen csupaszok és heteró életet élnek. Heteró férfi szerintem az aki csak nőkkel létesít bármilyen szexuális kapcsolatot.

Nekem pl a barátnőm vezetett rá az análplug használatára. Bár akkor nagyon ódzkodtam tőle de ma már örülök, hogy kipróbáltatta velem.

Kellemes érzés.

49 heteró F

2022. márc. 16. 17:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Plug.

Mit írjak ide?

Magamnak szoktam, páromat nem érdekli.

Ha érdekelné jobb lenne nekem.

De így is elvagyok.

Ha veszel 1 rendes Plugot berakod neki aztán lesz orgazmusa.

Ne csodálkozz ha rá kattan aztán...

Ne a legkissebbet vedd abból szinte semmit se lehet érezni.

Nekem a legnagyobb 4.5 cm és 17 cm amit be lehet tolni.

Ez már elég nagynak számít.

Amúgy nagyon nincs mit bénázni vele. Kell síkosító be rakod neki aztán kézzel, szájjal, vagy simán szexeltek.

Mind1.

Lesz orgazmusa.

2022. márc. 24. 11:09
 20/21 anonim ***** válasza:
A nyelved dísznek van? Tessék ügyesen megnyelvelni azt az ánuszt, annál jobb játék nincs.
2022. máj. 17. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!