Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim barátja leskelődik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim barátja leskelődik?

Figyelt kérdés
Elég érdekes szituáció ami mostanság folyik nálunk. Néha a pasim haverja nálunk alszik, amikor valami számítógépes játékkal játszanak. Ma is ez történt,de a srác elég furcsán viselkedik, úgy érzem figyel, akárhányszor elmegyek mellette, érzem hogy a fenekem figyeli, közben meg érdekes módon épp akkor kell megigazítania odalent. Ma reggel pedig mikor felkeltem, és pakolom a gépbe a szennyest, akkor úgy emlékszem a tegnapi ruháim én nem úgy tettem le. De lehet már csak paranoiás lennék?
2021. okt. 30. 06:49
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Alap hogy megdugna.
2021. okt. 30. 06:51
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ilyenkor miben vagy előtte milyen ruha?
2021. okt. 30. 07:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Abszolút semmi extra, sokszor hordok itthon leggingset, de nem járok előtte minibe vagy kihívóba. Fürdés után mikor itt van akkor pedig a bugyi felé veszek fel egy rövid pizsi nacit, az mondjuk elég rövid, de nem látszik ki belőle a fenekem. Most is ezen kattogok ők meg alszanak, tök gáz.
2021. okt. 30. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Mégis minek alszik ott ?

GYönyörű barátod lehet ha a számitógépes lövöldözés az életcélja és inkább a haverját választja helyetted.

De én szólnék neki és aztán együtt tennénk le úgy a butyit melltartót és akkor megnéznénk hogy tényleg hozzá nyúl-e.

2021. okt. 30. 07:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert későig játszanak. Egyszer már szóltam neki, hogy szerintem valami nem okés, de azt mondta túlgondolom. Pedig a szennyesbe is mindig alulra teszem a bugyit, és volt olyan hogy reggelre felül volt. De lehet rosszul emlékszem, nem tudom tényleg hogy paranoiás dolog ez vagy tényleg történhet ilyesmi.
2021. okt. 30. 07:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Tedd le úgy a szennyesbe, hogy ne legyen útban, ne mondhassa hogy azért tette odébb mert elsodorta mikor a törölközőért nyúlt. Mutasd meg a barátodnak hogy helyezted el, fotózd le, aztán látjátok hogy magától mozog-e.
2021. okt. 30. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Szard le a dolgot. Minden férfi megnéz minden nőt. Ha haver, ha nem. Megnezi a segged, gondolatban eljatszik veled 1 percig, utana visszakapcsol a játékra és megy tovább az élet. Azzal se foglalkozol, hogy az utcán az idegenek ha meg nézik a segged mit gondolnak. Ezzel se kell.

Ahhoz meg semmi köze a válaszolok ak, h miért alszik egy haverjanal a barátja valakinek. Szomorú hogy nektek nincs baratotok.

Mindent jól csinálsz. Normálisan öltözol előtte, normálisan viselkedsz, de ennyi. Valószínű fiatalok vagytok még és kanos a g, érek. Megnéz és ennyi. Megsgokjatok egymást idővel és elmulik.

Nem kell csinálnod semmit.

2021. okt. 30. 10:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, reggel óta kicsit lenyugodtam már.
2021. okt. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!