Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmentem egy rosszlányhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentem egy rosszlányhoz normális ha csak az után kezdtem el le nézni vagy jobban mondva hülyének tartani amikor kiderült hogy diplomás?

Figyelt kérdés

nem most szerezte 35 éves a nő.

miért nézem hülyének,diplomával miért.....meg magát

2021. okt. 29. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha megtanulsz helyesen írni (általános iskola második osztályos szint), akkor TALÁN kritizálhatsz másokat.

Addig inkább nézz magadba!

2021. okt. 29. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Mert esetleg xart se ér a diplomája. Mondjuk vmi büfészakos semmi. Vagy nem is ért ahhoz a dologhoz amiből diplomázott, átrugdosták 2-esekkel. Vagy lusta dolgozni, többet keres így a szexeléssel.
2021. okt. 29. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

Hát ha napi 4-5 ilyen mint te elmegy hozzá, egy hónapban megkeresi az éves bérdet.

Na ki a hülyébb?

2021. okt. 29. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyira "édes" hogy valaki elmegy prostizni utána meg osztja az észt, hogy micsoda erkölcstelen dolog a k.rvázás. Ha ilyen magas lovon ülsz akkor ne menj prostihoz.
2021. okt. 29. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne hülye? Nem mondom, nem csinálnám soha utána, de többszörösét megkeresi egy átlag fizetésnek. Lehet nem szereti amit tanult, vagy nem tud benne elhelyezkedni, vagy épp nem is akar. Ettől hülye?
2021. okt. 29. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy valaki, aki egy kérdést nem tud értelmesen megfogalmazni, miért néz le egy prostit, akinek még fizetett is... Amugy az átlagfizetés többszösét meg tudja keresni vele, bár nyilván nem egy álommeló.
2021. okt. 29. 22:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ember, 3 mondatot nem tudsz leírni és ő a hülye?:D vicces, hogy te nézed le, mikor elvégre is te vagy az, aki nem tud csajozni, ezért szorult prostizásra. Nem is értem az ilyeneket..
2021. okt. 29. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Bizony, ez a pasik szegénységi bizonyítványa, akik erre rá vannak utalva. Nyomorékok, akik senkinek se kellenek.
2021. okt. 29. 23:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Azt akartam írni, hogy inkább f.rkakban könnyebben helyezkedik el, mint a szakmájában. 😆 Egyébként tegye, ha akarja, én nem ítélem el, bár kicsit sajnálom az ilyen jobb sorsra érdemes nőket.

2021. okt. 30. 01:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Az a hülye, aki olyannal fekszik le, akit lenéz. Remélem jól lehúzott pénzzel...

Egyébként valószínű azért csinálja, mert ezzel jobban keres és esetleg élvezi is.

2021. okt. 30. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!