Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy pasi borotválja a seggét vagy ne?
Én nem szoktam, csak a farkamat, golyókat, meg a golyók alatti részt. Viszont volt már, hogy egy csaj (magától), elkezdett lefelé haladni a nyelvével, és kinyalt.. Azért szőrösen nem lehet valami jó élmény :D
Egyszer leborotváltam régebben, és azért elég szar volt úgy járkálni.. :D :D De a cél érdekében bevállalom az átmeneti szenvedést.
Na, ez egy olyan kérdés amit akkor sem kérnék kitenni, ha érdekelne az ánusznyalás. Ám esztétikai szempontból érdekelnek a válaszok.
Respekt kérdező, respekt.
Én nem vagyok nő de megéri borotválni már csak a saját érdekedben is,a nők szerencsések hogy nem tudják milyen átok a szőrrel körbenőtt seggly*k, roppant nagy élvezet mikor már huszadszorra törlöd és még mindíg nem tiszta cserébe már olyan érzés mintha dörzspapírral törölnéd a segged.
Ha borotválod magad akkor ezt a kellemetlen velejáróját a férfi létnek elkerülheted és mondanom sem kell,ég és föld a különbség.
Annyit tudok mondani hogy nem kell minden döntést ami a testeddel kapcsolatos az alapján meghoznod hogy a másik nem álltalánosan hogyan viszonyul a dologhoz,aki igazán szeret annak úgy is tetszeni fogsz még akkor is ha a többség szerint ez nem szexi, arra törekedj elsősorban hogy te magad kényelmesen élj a saját bőrödben,a szex appeal már másodlagos a ranglistán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!