Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék jó szextörténeteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék jó szextörténeteket olvasni? 19/l

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Például a Bibliában.

Lót és két lányának története:

"Lót később följebb vonult Coárból, és két lányával együtt a hegyek között telepedett le. Félt ugyanis Coárban maradni. Egy barlangban lakott két lányával. Az idősebb egyszer azt mondta a fiatalabbnak: „Apánk öreg, és nincs férfi a vidéken, aki hozzánk járna, ahogy ez az egész földön szokás. Gyere, részegítsük meg apánkat borral és háljunk vele, hogy apánktól legyen utódunk!” Azon az éjszakán megrészegítették atyjukat borral, azután az idősebb odament és atyjához feküdt. Az nem vette észre, amint hozzáfeküdt, sem amint fölkelt. Másnap az idősebb azt mondta a fiatalabbnak: „Nézd, a múlt éjjel én háltam apámmal, részegítsük meg ezen az éjszakán is borral, azután menj és feküdj mellé, hogy apánktól utódunk legyen.” Így azon az éjszakán is megrészegítették apjukat borral. Azután a fiatalabb fogta magát és hozzáfeküdt. Az nem vette észre, amint hozzáfeküdt, sem amint fölkelt. Így Lót mindkét lánya fogant apjától. Az idősebbik fiút szült és Moábnak nevezte. Ő a moábiták ősatyja a mai napig. A fiatalabb is fiút szült és Ben-Amminak nevezte. Ő az ammoniták ősatyja a mai napig." (Ter 19,30-38)

2021. okt. 27. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Vannak erotikus könyvek.

[link]

2021. okt. 27. 18:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tessék: tizenegyezer vesző finom, romantikus, enyhén erotikus történet 😂
2021. okt. 27. 18:38
 4/8 Mathus ***** válasza:
a kérdésre: a fanfictionok 90%-a ilyen, és van hozzájuk értékelés, szóval le tudod szűrni melyikek a jobbak.
2021. okt. 27. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
2021. okt. 27. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Én írtam.
2021. okt. 27. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös jó a link gyűjteményed, csak ne lenne mindegyik tele undorító reklámokkal.
2021. okt. 27. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Mennyire tudsz angolul? Mert van egy oldal sokezer történettel, különféle kategóriában.

2021. okt. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!