Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez mit jelent pontosan? 19L
Egy pasi aki a napokban azt mondta h a barátnője mellett velem is szexelne, mert tőlem megkaphatna pár dolgot amit mástól nem ( vele már régebbről terveztük a szexet) most érdeklődőtt h mikor megyek felé.Elmondtam neki h a napokban és azt mondta h akkor összefuthatnánk.
Ez mit jelent pontosan? beszélgetni szeretne csak mégis vagy mást is?
Hogyan kérdezzek rá úgy h ne legyen túl rámenős?
Ha azt kérdezem h minek az túl flegma nem?
Elmondj hogy szexet akar és össze futhatnátok, de te ezt nem érted.
Hiába, most is bebizonyosodtt hogy a nőket nem az eszükért szeretjük.
Én miért lennék ugyan olyan hibás? Én nem csalok meg senkit sem! Az hogy a pasinak 1-2 hónapja van csak barátnője, és már azt ecseteli hogy velem mi mindent lehetne de mással sajnos nem lehet arról én tehetek?
Maximum a pasi tehet róla h együtt van még a csajjal úgy h nem az ízlése szerint teljesít.
+ Nem az volt a kérdés h helytelen vagy sem amire "készülnénk"
Tudom h nem helyes, soha nem csináltam még ilyet, de én nagyon vonzódom ehhez a pasihoz és kell nekem🤷♀️
Voltam már megcsalva úgy h mindent megtettem azért a kapcsolatért! Szval majd túlélem hidd el
Miért is kellett negatív pontokat adni?
Valami baj van a toronyban!
Szegénykéim!
A 18 * rámenős egyedülálló férfi vagyok.
Kivancsi vagyok, hogy mit tennel ha a palid melletted ugyan igy felrekefelne egy novel. Eleg undorito hogy benne vagy ebben az egeszben ugy, hogy tudod hogy van baratnoje.
Sok sikert az elethez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!