Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valamilyen fetis lehet szerintetek?
Nagyon izgat, hogy a parom ugy kezeljen, mint egy kis haziallatot. Azt akarom, hogy a gondomat viselje, enni adjon, ugy simogasson, mint egy kutyat es ugy beszeljen velem, mint egy kutyaval (nem feltetlenul csunyan), meg is buntessen ha kell.
Tudom, hogy nagyon gazul hangzik, de neha azon kapom magam, hogy peldaul tevezes kozben a parom oleben fekszek es simogatja a fejem, es annyira felizgulok tole mert azt kepzelem es tenyleg ugy erzem magam mint egy kiskutya. Szeretem azt erezni, hogy o a gazdam, neha attol is felizgulok, amikor en valahol ulok vagy fekszem, o pedig mellettem all, es igy folfele kell neznem ra, es o ilyen lenezoen de kedvesen mosolyog ram es en ettol ilyen kicsinek erzem magam es azt erzem, hogy mindent megtennek a gazdamert.
Mas is van igy? Tudom, hogy nagyon furan es betegul hangzik, de nem tudom mi lehet ennek az oka meg hogy normalis-e.
A parommal nagyon nyitottak vagyunk egymassal minden teren, igy felhoztam mar ezt neki, es tok aranyosan reagalt, megsimogatta a fejem es igy megvakargatta mint egy kutyanak, de nem tudom mennyire vette komolyan hogy ez engem szexualisan izgat.
Egyebkent BDSM-ben jartas par vagyunk, en szubmissziv vagyok, a parom pedig dominans.
22/L
Pet play a neve ennek, én is egy kutyus vagyok. Valamelyik nap pont a Domom lábánál feküdtem hosszú percekig, amíg ő játszott a gépen, és eszméletlen boldogság járt át közben. :D
Nekem van hozzá maszkom, farkam, és póráz is.
N
Én egy ilyen házi Cicát szeretnék! Simogatni, hogy doromboljon, fésülni a "szőrét". Kapna cica fület, farkat, nyakörvet :)
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!