Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk szoktak hülyéskedni a heregolyóikkal? :)
Én szeretem simohatni, nyomogatni, golyózni vele, meg amikor a herezacsim osszehuzodik.
Imádom amikor a párom bekapja a cuppog rajta, betomi oldalra a szájába úgy, hogy előtte osszezarja a fogait és cuppanva kihuzza. Illetve a páromnak van egy rezgő fésűje, max egyszer kétszer használta, de a fiók fenekén landolt 1-2 nap után. És elovettem és tök jó izgatni vele a hereimet.
Olyat csináltam már csajom előtt, hogy ide-oda forogva meghimbáltam a golyóimat, ezen jót szokott nevetni.
Olyan lötyögős-csattogó hangja is van olyankor.
:D
Persze vigyázni kell, mert ha nagyobbat csattan, akkor pont jól meg lehet ütni, tehát csak úgy óvatosan csinálom azért, de látványra neki nagyon nevetséges ilyenkor.
xDDD
Tehát azért lehet velük szórakozgatni.
Szerintem ezt mindannyian szoktuk néha csinálni, mert érdekes érzés ahogyan lötyögnek a zacskóban, de ezt csak mi tudjuk.
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!