Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármasnál ti bírjátok sz*pni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasnál ti bírjátok sz*pni a harmadik partnert, miközben épp kefélnek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer volt benne részem, és nem bírt közben orálozni barátnőm, csak fogta, ès néha nyalogatta a nyelvével. Kb végig csak nyögdécselni bírt.
2021. okt. 25. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
1 irigylem a csajt. De szeretném kipróbálni hármasban. De a párom nincs benne.
2021. okt. 25. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Sőt, sokkal élvezetesebb úgy.
2021. okt. 25. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Ja és nő vagyok én is. 2voltam.
2021. okt. 25. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem se megy valamiért. 19/l
2021. okt. 25. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Ffi-ként szoktam részt venni ilyen mulatságokban, van ahol a hölgy teljesen jól tud koncentrálni mindkét (vagy több) résztvevőre egyszerre, van ahol meg hasonló a helyzet mint amit az #1-es leírt. Teljesen változó, de ettől ha szereted a többeseket még mindegyikben jó részt venni :)
2021. okt. 25. 15:47
 7/9 Williamspear ***** válasza:
0%
Kérdező, te nő vagy?
2021. okt. 25. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a másik pasira tudtam koncentrálni ,aki dugott és épp orgazmusom volt
2021. okt. 25. 19:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahh, feletsd el. Ha igazán élvezem hátulról, főleg az első behatolásnál, de később se birok oda is koncentrálni. Általában ilyenkor a pasi észreveszi, és átveszi az irányizast és elkezdi mozgatni a számban. Nem is érdekel az sem ha a torkomig megy, csak élvezem remegve. Ezt nem lehet elmondani igazából. Teljesen más az élvezet.
2021. okt. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!