Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jártatok már hotelbe, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már hotelbe, ha nem volt más lehetőség?

Figyelt kérdés
Motel/hotel/szallas/apartman.. ki hogy hívja.
2021. okt. 25. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök változó, attól is függ milyen helyen, meg hogy mennyi idő.

Hotelek 8 és 20 ezer között (színvonaltól függően), búvóhelyek 2 órára 6-7, éjszakára (este 8-tól reggelig) 10-12 ezer kb.

2021. okt. 25. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a pasim szokta ezt leszervezni, de tudtommal érkezéskor elég a megadott nevet bediktálni és odaadják a kulcsot. Kisebb és a lakhelytől kissé távolabbi hotelokat szoktunk találni, volt ahol a kulcs ki volt készítve egy kenyereskosárba és nem találkoztunk személyzettel.

A legegyszerűbb ha cégként rendelitek (random cégnév) és kértek számlát, így a neveteket nem kell igazolni. Megmondjátok hogy Kis Pista kollégánk arra lesz tanulmányi úton Bangó Judittal és megszállnának egy éjszakára.

Pasi bemegy felvenni a kulcsot és fizetni, majd közli ha kérdezik hogy a kolléganő elment bevásárolni, később jön. De ezeket nem szokták kérdezni.

2021. okt. 25. 15:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2021. okt. 25. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne hotelbe menj, mert ott kérnek bejelentőlapot, igaz nem fogják a személyidet nézegetni. Szimpla panzió, vagy un. búvóhely. Beütöd a google-ba, búvóhely és a keresett város/kerület s máris önti a találatokat. Felhívod telón elmondják mikor van helyük, mennyibe kerül és mikor tudod átvenni a kulcsot stb.
2021. okt. 25. 15:52
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a kimerítő választ! :) ment a zold!
2021. okt. 25. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Recepciós voltam, és volt a szállodában sok olyan szoba, amit vendégeknek nem adhattunk ki, de amúgy okés állapotban voltak. És több csajt is vittem így fel, munkaidőn kivül, amikor csak akartam. Kollégákkal mindegyikkel jóba voltunk, nem volt gond. Jó volt nagyon így.
2021. okt. 25. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Kétszer akartunk.

Egyszer nem tudtam elérni a tulajt, ezért fel is adtam. Másodjára spontán kellett volna egy szoba, de pont nem volt üres a közelben.

2021. okt. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!