Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok a rosszlányokról egy natúr popószexet egy magára eléggé igényes lánnyal?
Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kíváncsi.2021. okt. 25. 07:04
21/33 anonim válasza:
Szájon át ugyanúgy terjed egy halom nemi betegség, sok esetben még seb sem kell.
22/33 anonim válasza:
És már hányan vállalták előtted. És akkor csodálkozok, mikor egy nő azt mondja hogy nem kell olyan pasi aki előtte Kuxvákhoz járt?
23/33 anonim válasza:
#21 és a pasik 90%-a natúr szopatni jár prostikhoz. :)
25/33 anonim válasza:
1x szopattam gumiban semmit nem éreztem azóta csak olyanhoz járok ahol natúr francia van
26/33 anonim válasza:
Óvszer nélkül nem.
Ha nekem engedi, akkor val.szeg másnak is.
27/33 manly válasza:
Idegen nőbe csak gumival, pláne oda.
28/33 anonim válasza:
Küldd már légyszi át a linkeket ha találtál ilyen csajokat.
29/33 anonim válasza:
Voltam már olyan szexkapcsolatban munkatars csajjal aki imádta az analt. 90%ban csak ugy csinaltuk es gumi nélkül.
Prosti még sose engedte gumi nélkül. Egy lány volt aki azt mondta ha rádobok még 150 et akkor a fenekébe élvezhetek.
Egy alkalomra nem szórnék el ennyi pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!