Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány kör szex volt a legtöbb, ami 24 óra alatt összejött?
Hány pasival jött ez össze? Mennyi idő volt a pasikkal történt szexek között?
Ti kb. hányszor élveztetek el ezalatt?
A körök a pasi(k) élvezésével számítanak. Az is ér, ha nem élvezett el, de belekezdtetek, vagy már a szex előtt elsültek, pl. pettingnél...
4.
Reggel férjemmel gyors.
Nap közben főnökömmel.
Délután személyi edzőmmel.
Este megint a férjemmel.
A szexualitás rovatban a mennyiségre vonatkozó kérdések ezekről a dolgokról árulkodnak:
- az illető még sosem szexelt
- vagy talán igen, de igazán jót még soha (= amikor tényleg nagyon élvezték mindketten, nem csak udvariasságból kapott egy "persze, nekem is jó volt, na szia"-t)
- bizonytalan önmagában
- megfelelési kényszere van
- versengeni akar
- még mindig nem érti, hogy a minőség gyakran nem jár kéz a kézben a mennyiséggel
Talán 5-6, egy férfival, a párommal.
Kora délután kezdtük, és estig szinte ki se szálltunk az ágyból, csak ettünk, filmeket néztünk, aztán közben jöttek egymás után a menetek éjszakába nyúlóan.
Nem tudok egymás után sokat élvezni, de sikerült azért párszor, kb mindnen másodiknál.
Speciel pasi vagyok de... 20 évesen az akkori barátnőmmel szinte összefolyt a nappal az éjszakával és NEM számoltuk, max. az elfogyott gumik száma alapján lehetett következtetni mennyi is lehetett. Kiverni magamnak nem tudtam volna annyiszor.
Ettől függetlenül a NEM a mennyiségtől függ a minőség még mindig.
Amúgy sose törekedtem a legtöbbre... van ízlésem
Amúgy 3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!