Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál: barátnő, vagy havi négy alkalom ingyen szex, 1 éven át egy luxusprostival?
"De ha jó a szex vele is, miért választaná bárki a luxusprostit?"
Azért, mert a luxusprosti egy 10/11-es nő, inkább barátnő meg nem szokott az lenni. És vannak pasik, akik ki szeretnék próbálni egy olyan nővel. Ha nem vállalják be, hogy megtanulják, miként lehet egy ilyen nővel közelebbi kapcsolatba kerülni, akkor marad az, hogy fizetnek neki. Csakhogy eléggé borsos az ára. Alsó hangon 100 000 Ft. De hallottam olyanról, akinek 300 000 az ára, az már a luxusprostik közt is a legmagasabb kategória.
Na, ezért a kérdés.
Kérdező , inkább te nem tudod hogy ez milyen kategória.
Ha lenne barátnőd akkor ilyen eszedbe se jutna.
Csak a gép előtt matyizol.
"Ha lenne barátnőd akkor ilyen eszedbe se jutna."
Mondd ezt azoknak a pasiknak, akik elkeseredésükben összejöttek olyan nőkkel, akik nem tetszenek nekik, sem külsőre, de belsőre sem az esetük. Viszont van szex, nincsenek egyedül, viszont nem is kifejezetten boldogok.
Én nem hiszem hogy egy akárminek titulált luxusprosti is többet tudna szex terén mint az akivel össze szokik az ember.
AZ meg hogy kivan kenve-fenve és hatalmas műcsecse van, engem inkább lelomboz.
Talán ha hónapokig nem jutnék valahogy szexhez akkor lehet ráfanyalodnék , de egyébként sose.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!