Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt szexeltek valakivel (először azzal a személlyel) és fogdossátok egymást intim helyeken, szoktatok szóban engedélyt kérni?
Figyelt kérdés
Például, hogy megfoghatjátok e a cicit, popsit, puncit, farkat, stb.
Vagy úgy érzitek, hogy fel tudjátok mérni magatoktól is hogy mikor szabad?
Kort és nemet mindenképpen írjatok, légyszíves!
2021. okt. 23. 19:50
1/6 anonim válasza:
Persze, meg mielőtt kérdezek tőle felteszem a kezem is.
2/6 anonim válasza:
Ha már oda jutunk akkor nem fogok engedélyt kérni hogy megfoghatom-e a farkát,mert tisztában vagyok vele mikor jön el a megfelelő pillanat
3/6 Lazy Lover válasza:
nem kérek engedélyt 26 férfi
4/6 anonim válasza:
Csak akkor kérek engedélyt, mikor először érintem meg (arcát, kezét, akármit). Ha erogénzónát érintek, akkor már biztos vagyok a dolgokban. Úgy is mondhatnám,h csak akkor érintek cicit, popót stb, ha már biztos h nem riad meg tőle.
De ám ezt érzi az ember,mert full kölcsönös és fokozatos.
Nem tetszik az "intim hely" kifejezés. A test az test, nem lehet intim. A helyzet az, ami intim szokott lenni
32F
5/6 anonim válasza:
Én szeretek "biztosra " menni amennyire lehet, ha találkoztunk és megvan a szimpátia akkor megkérdezem csevegésben hogy mit szabad ha olyan helyzetbe és mit nem, nyilván ha a lány megfogja a kezem és a mellére teszi nem fogom elhúzni.. Viszont ez a szépsége az ismerkedésnek ez az igazi jó játék.
6/6 anonim válasza:
Csak írásos engedéllyel, közjegyző által hitelesítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!