Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen gyakran szexelnél, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexelnél, ha nem lenne netes társkereső és milyen gyakran szexelsz, ha igénybe veszed?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a való életben mindenkin van egy álarc és el nem tudom képzelni, hogy jutnak el az emberek az ágyig olyan gyakran, hogy kerül le az az álarc? Velem is megtörtént már, nem vagyok szűz, csak a rendszeres szexet nem értem, hogyan oldják meg azok, akiknek nincs komoly kapcsolatuk. Az a legkönnyebb, felmenni a netre és keresni valakit, aki szintén szexet akar tőlem, de én idegenkedem ettől nagyon. Mások az ismertségi körön belül oldják meg vagy marad mindenkinek a net?

Nő vagy férfi vagy?

2021. okt. 23. 16:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ennek a tindernek van manapság még bármi értelme?

egy éve amikor kb utoljára néztem tele volt kamureggel, zabigyereke mellé állítása szerint nem apukát kereső de komoly kapcsolatot akaró fogalmamnincsmivel

meg unatkozó senkitől semmit nem akaró csak ego-t nyalató misszpichával.

Normálisnak tűnő dögöscsibe nulla, nnapersze azok mind elkelnek a való életben is.

2021. okt. 23. 18:43
 12/21 anonim ***** válasza:
#11 kamureg nagyon kevés van, anyukákkal is alig találkozni. Leginkább apuci kislányai pózerkednek, akik insta követőket gyűjtenek, de találni azért sok értelmes lányt is.
2021. okt. 24. 07:22
 13/21 A kérdező kommentje:

Hát ez fura...ezek szerint a többség az életben ismerkedik, ahogy én is. Így viszont tényleg nem tudom elképzelni, hogy jut el odáig valaki 30 éves korára, hogy már lefeküdt mondjuk 20 emberrel. Hogyan kerül 20 ellenkező neművel ilyen bizalmi viszonyba?

Én akármerre nézek, falakat és álarcokat látok. Felszínes dolgokról beszélgetnek egymással az emberek, mindenki éli a szerepét, ahova be van skatulyázva. Néha megtörténik, hogy leomlik a fal és leveszik az álarcot, de ilyen gyakran???

Átgondolom az ismerősi körömet, hogy kikkel lehetne valami és nem jutok tovább. Egyszer úgy döntöttem, hogy az egyiküket felszedem csak szexre, mert állandóan bókolt, de nagyon túltolta. Viszont utána alig tudtam kikecmeregni a dologból.

A többiekkel meg úgy vagyok, hogy nem is vagyok olyan közeli viszonyban, hogy az álarc lekerülhessen. Vonzódtam nagyon valakihez, de benne voltunk két olyan társadalmi szerepben, ami nem engedte, hogy levegyük az álarcot, én nem mertem megtenni, túl kockázatosnak éreztem. Ha tinderen ismerem meg, simán belemásztam volna az ágyába, de így...azt akartam, hogy lásson olyannak, amilyennek az elején gondolt. Nem tudom elmagyarázni jobban. Annyira felszínesek az emberi kapcsolatok, bármerre nézek, nem tudom elképzelni hogy van az, hogy eljutnak az ágyig.

2021. okt. 24. 13:36
 14/21 A kérdező kommentje:
ui: Privátot nem kérek, elmúltam már 30 és mint mondtam, nem akarok neten ismerkedni.
2021. okt. 24. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Kicsit túlgondold a dolgot ezzel az álarcosdival. Csávó egyszerűen közli a csajjal, hogy nagyon le akar feküdni vele, megfogja a kezét, megcsókolja stb., aztán dugnak, vagy nem. A legtöbb embernél semmilyen mély lelki dolgot nem kell ebbe belelátni.
2021. okt. 24. 17:58
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet, hogy nem vagyok elég vonzó, mert hozzám még soha nem jöttek így oda.
2021. okt. 24. 18:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon zárkózott vagy, és nem mernek odamenni. Megfigyelésem szerint a férfiakat, ha legalább a minimálisan vonzó külső megvan a csaj részéről, akkor inkább a nyitottság vonzza, nem az, hogy valami hatalmas bombázó-e az illető nő. Nézhet ki valaki akármilyen jól, ha nem tűnik elérhetőnek, nem fognak odamenni.
2021. okt. 24. 19:18
 18/21 A kérdező kommentje:

De pont erre írtam az álarcot és azt írtad, hogy túlgondolom.

Nem vagyok nyitott, nem merek az lenni, főleg azzal nem, aki tetszik.

2021. okt. 24. 19:20
 19/21 anonim ***** válasza:

#18: ez elég ellentmondásos:D pont azzal kéne nyitottnak lenned, aki tetszik. Különben soha nem lesz senkid.

2021. okt. 24. 19:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Ja, az álarcot én nem úgy értettem, hogy megközelíthetetlen vagy. Ha megközelíthetetlen vagy, akkor naná, hogy nem közelít senki hozzád. A legtöbb ember simán a felszínes kis témájában édelegve udvarol vagy udvaroltat magának, és eljutnak az ágyig úgy, hogy semmilyen lelki kapcsolat nem alakult ki köztük (bármit jelentsen is ez).

Persze van az a típus is, akinek ez nem megy, na, az ilyeneknek szokott 2-3 szexpartnerük lenni annyi idő alatt, amíg az első típusnak 20.

(Nyilván én is csak ugatom ezt a dolgot, fogalmam sincs, mit kell mondani egy nőnek ahhoz, hogy csak úgy lefeküdjön velem. De látom, hogy egy rakás embernél ez gond nélkül működik, félóra alatt fölszednek valakit, ami nálam még a legjobb esetben is egy hónap.)

2021. okt. 25. 00:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!