Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nektek hogy néz ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nektek hogy néz ki a férfi ideálotok?

Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 11:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"Hölgyek, akik izmosra vágytok, ti vajon mennyit edzetek egy héten, és egészségesen esztek?"

Mindennap itthon edzek legalább egy órát, hetente kétszer eljárok úszni (általában másfél vagy két órát úszok ilyenkor), valamint számtalan sportot (kosárlabda, korcsolyázás, hegymászás, extrém sportok) űzök, ha éppen lehetőségem van rá. Amúgy táplálkozni és viszonylag egészségesen táplálkozok. Ha konkrét számok érdekelnek, akkor 176 cm-hez vagyok 58 kg.

Semmi olyasmit nem várok el, amit én magam ne tudnék teljesíteni, de aki olyat vár el, amit ő maga nem tud nyújtani (nemtől függetlenül), hadd tegye, legfeljebb csalódik, de neked nem kell vele foglalkoznod.

2021. okt. 23. 13:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Jól van Annelies vagy Lady Calvetti. Ismerünk....
2021. okt. 23. 13:45
 13/21 anonim ***** válasza:

A férfiak a nőknek azon "vágyát" hogy egy férfi izmos legyen nagyon félreértik. Itt nem arról van szó, hogy 3 éven keresztül kell kőkeményen edzeni és diétázni.

Egy fél év alatt könnyen felpakolható izomtömeg + egy normális testzsírszázalék a legtöbb nőnek bőőven elég. Nekem legalább is ez a tapasztalatom.

2021. okt. 23. 14:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Jó beszélőkével rendelkező vicces tag (aki tényleg az, és nem csak azt hiszi magáról) bárkit levesz a lábáról.

Figyelmes, tisztelettudó, és tudja mikor mit akarok. Nem bizonytalan, beszél, vagy hallgat, amikor azt kell.

Ha ez megvan, akkor nem számít annyira a külső.

Persze azért ne legyen Molnár Krisztián kinézetű.

2021. okt. 23. 15:01
 15/21 anonim ***** válasza:
#13 Mi számít normális testzsírszázaléknak?
2021. okt. 23. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Kinek mi áll jól. Aki vékonyabb típus az 10-13 % (ez már nagyon sovány és kissebb izomtömeggel is nagyon látványos.

Aki hízékonyabb annak elég 14-16% között lenni.

Persze ez nem szentírás, illetve nem is igazán lehet ezt pontosan belőni. Ami a lényeg, hogy egy szálkásabb atletikusabb formát célszerű tartani.

2021. okt. 23. 15:07
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

FÉL ÉV 🤣🤣🤣

Kisapám fél év után ugyanúgy néztem ki mint egy zsák krupli, minimum 2 év mire egy gyenge sportos fizikumot felépítesz. Igaz nekem a 0ról kellett mindent kezdenem mert a szüleim nem küldtek el sportolni én meg magamtól nem mentem.

2021. okt. 23. 15:23
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem most ő a tökéletes férfi:

https://www.youtube.com/watch?v=O0C8ZhmU9cg

2021. okt. 23. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:

2 év akkor kell, ha nagyon rossz a kiindulási alap, sok zsírtól kell megszabadulni vagy ha nem jól edzel/táplálkozol. (én is edzettem éévekig úgy, hogy szinte meg sem látszódott, mert nem tudtam, hogy hogy kell jól csinálni)

De fél év edzéssel, legyen inkább 8-9 hónap, brutál szép fizikumot összelehet rakni. Persze ez az izomtömeg, plusz az alacsony testzsírszázalék ruhában nem lesz annyira látványos. Nem leszel egy nagydarab csávó. De ugye nem is a többi férfinak akarunk tetszeni, úgyhogy ez nem is baj :D.

2021. okt. 23. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves privátban író tudom, hogy rossz a genetikám, remélem te is jobban érzed magad most, hogy ezt a tudtomra adtad :D 17-es voltam.
2021. okt. 23. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.