Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire igényeltek szexuális figyelmet reggelente?
Semennyire. Örülök ha fel bírok kelni reggel.
N
Amikor ébredezve félalomban erotikusak a gondolataim vagy nedvesedek, akkor oke is lenne(de ez amugy ritka, inkabb olyankor van csak, ha elotte este nem mentem el, es a szex joforman csak felizgatott es ugy aludtam el), de sajnos a párom, ill sok ffi nem ugy csinalja hogy ne menjen el a kedvem a reggeli szextol hanem pont forditva,
A tobbi esetben meg olyan szinten be vagyok reggelente "záródva", es nem nedves, hogy egy gombostű se menne fel es utálom amikor ilyenkor erolteti a párom a baseball ütőjét (nagy es nagyon vastag is a farka plane ha kemény áh ezt reggel..en inkabb menekulok..:))
Egy exem értett csak ahhoz hogy a jo egy nőnek a reggeli szex, aprankent ovatosan nyalogatva fokozatosan mindent. A legtobb pasi meg kokemény f.sz es erolteti befelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!